2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 238 پست
دقیقا می خواستم همین رو ینویس یه کوچولو تخفیف دادم 😁

بهم میخوره چند سالم باشه؟

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از وقتی که به این نتیجه برسی که نظر و دیدگاه بقیه برات مهم نباشه.با خودت عشق کن

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

من ترکم اندام و ظاهرم خوبهاما همیشه دلم میخواست یه بار دگ متولد شم و ببینم تو یه خانواده کرد هستمهمی ...

عزیزم🥰😘 ولی خدایی کورد بودن نعمته😎

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

۱۷

۱۹ سالمه ... بقیه ک میگن هیکلت انگار مثل ۱۴ ساله هاست 😐🤦🏻‍♀️

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
وا من ۱۷۱ خیلی ازقدم راضیم لباس مجلسیم هرنوعی بهم میاد و کفش مجلسیم میپوشم اولین کسی اینجور میگی قد ...

بله میدونم متوسطه 

با معیار جهانی متوسط ام 

ولی تو ایران بلند ام و دوست داشتم قدم متوسط ایرانی باشه 

از بچگی بهم گفتن قدبلند و یجورایی مسخره میشدم بعدها فهمیدم خیلیا از حسودی میگفتن ولی هنوز نمیتونم باور کنم تموم اون آدما از روی حسادت گفته باشن احساس میکنم حرفای بعضیاشون واقعیت داشته باشه

لاااایک نکنننن😤

یه دوست دارم قدش ۱۸۳ هست تا ابدددد زیباترین و خوش هیکل ترینه هرجا میره همه خواستگارشن

یک دوستم دارم قدش ۱۵۴ ایناست تااااا قیاااامت زیباترین و خوش هیکل ترینه همه مثالش میزنن

قد مهم نیست ب نظرم

پکیج ادم باید جذاب باشه

فرم بدن از قد مهم تره و در نهایت اراستگی و شیک بودن

خودتو اذیت نکن

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
همه چی حسودی نیست طرف خودشم قد بلنده این نظرو داره هم برای خودش هم برای دوستاش همه چیو پای حسادت نبا ...

داره میگه کسی که میره دکتر تا قدش بلند شه منو مسخره میکنه الان به نظرت حسود نیست پس چیه دیگه قد ۱۶۸ یه قد کاملا نرماله و متوسطه چرا باید مسخره بشه همه جای جهان قد جز معیاره زیبایی شمرده میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

من قدم ۱۵۰، ۲۹ سالمه هنوز برام عادی نشد 😅

ینی خودت بخوای هم مردم نمی‌ذارن، یه جوری رفتار می‌کنن انگار کوتاه بودن خیلی عجیبه. از موفقیت آدم‌های کوتاه تعجب می‌کنن حتی تو مسائلی که هیچ ربطی به قد نداره.

دیگه آدمیزاده و عقل ناقصش 

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
یه دوست دارم قدش ۱۸۳ هست تا ابدددد زیباترین و خوش هیکل ترینه هرجا میره همه خواستگارشنیک دوستم دارم ق ...

اره دقیقا منم قدم ۱۸۱ هست زیاد شکم و پهلو ندارم ولی پایین تنه خیلیییی چاقی دارم به خاطر همین لباسا خیلی تو تنم شیک میشینن 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••