۲۵ سالمه واسم عادی نشده هیچ افسردمم کرده قدم ۱۵۶ حداقل ۱۶۳ بود خوب و نرمال بود ولی الان بد هیکلم اکثر لباسا نمیاد بهم واسه هر آقایی کوتام از نسل جدید خیلیی ریزترم کلا انگار ابهتتم میاد پایین و نمی بینت زیبایی آدمم نصف میشه قشنگ
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چون حسودن ارزوی قد تو رو دارن و تو خودشون کمیود میبینن
همه چی حسودی نیست طرف خودشم قد بلنده این نظرو داره هم برای خودش هم برای دوستاش همه چیو پای حسادت نباید بذاریم
یگانه خانوم خردادی مودی تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••