2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 238 پست
شوهر نکردی فرزند یکساله داری😂😂💔

😔😂

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا قد بلند خوبه؟پس چرا ما رو مسخره میکنن😐من 168 ام پاشنه بلند نمیتونم بپوشم یه کفش مجلسی خوب نمی ...

چون حسودن ارزوی قد تو رو دارن و تو خودشون کمیود میبینن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من با ۱۷۴ قد پاشنه ۱۰ سانت میپوشم خیلیم خوب و شیکه چرا نمیتونی بپوشی

چون از اکثریت خانوما بلندتر میشم

من 17 سالمه بخوام با دوستام برم بیرون هم پاشنه بلند عمرا بپوشم چون اونا پاشنه بلند بپوشن بزور به من میرسن 

دوست دارم ظریف باشم 

با اینکه پسرا به چپمن اصن برام مهم نیستن ولی مثلا وقتی با دوستام بیرونم پسرا بیشتر به اون دوستم که کوتاه تره دقت میکنن 

یجور حس کمبود میاد سراغ ادم 

لاااایک نکنننن😤
وزن ۴۰ قد ۱۵۵

من قدم ۱۵۰, وزنم ۳۸

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چه قدر ظریف 😍

🥰💗

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چون حسودن ارزوی قد تو رو دارن و تو خودشون کمیود میبینن

همه چی حسودی نیست طرف خودشم قد بلنده این نظرو داره هم برای خودش هم برای دوستاش همه چیو پای حسادت نباید بذاریم

یگانه خانوم خردادی مودی   تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی     

اره نسبت به بقیه قومیت ها تپل تر و قد بلند تر هستن 😅😅😅

من ترکم اندام و ظاهرم خوبه

اما همیشه دلم میخواست یه بار دگ متولد شم و ببینم تو یه خانواده کرد هستم

همیشه آهنگ هاشون رو گوش میدم

هر روز کردی میرقصم

اکثر رقص هاشون رو بلدم خیلی انجام میدم

زبانشون رو خیلی دوست دارم

اتحاد و پشت هم بودنشون رو

حیف

همسرمم ترکه🫤

چون از اکثریت خانوما بلندتر میشممن 17 سالمه بخوام با دوستام برم بیرون هم پاشنه بلند عمرا بپوشم چون ا ...

اتفاقا من همسن تو بودم اعتماد بنفس میگرفتم از همه بلند تر بودم خیلی حس خوبیه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

من ۱۶۸ شوهرم ۱۸۰

شوهرت هم قد منه 😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••