2777
2789

این علایم 

همش برا کمخونیه،؟

وپش قلبی ک با قرص اعن خوب میشه 

بی جونی و کرختی شدید دست و پا

احساس خالی بودن پاها 

بی قراری یهویی و ضعف یهویی 

آنیلیام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا ازمایش ندی معلوم نمیشی الکی اهن نخور خوب نی

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اهن که لازمه برا بدن خانوما

خب اگه اهنش ب اندازه باشه اضافش میشه سرطان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

عزیزم موقع عادت ماهانه همه ی خانما باید قرص آهن بخورن

عزیزم همه لازم ندارن 

غلظت خون از کجا میاد اهن اضافه دیگه 

اهن برای کسانیه ک تغذیه خوبی ندارن یا ذخیره اهنشون کافی نیست این نظریه ی اشتباهیه ک همه خانما کمخونی دارن و قرص اهن بخورن

من خودم بخاطر سقط ۴۰ روز خونریزی شدید داشتم بدون قرص اهن بعد یه مدت بدون قرص جبران شد واقعا برا همه لازم نیست مگر در صورت تایید ازمایش و کمبود ذخیره اهن

1
5
10
15
20
25
30
35
40