2777
2789

اصن نمیفهمم به چی میخندن من فقط نیک خواهو دوس دارم😂❤️

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

فقط فصل یک اهنگی و اوجی بودن خوب بود

اهم کلا از علیخانی خوشم نمیاد همش دلش میخواد خودشو نشون بده اخه چرا باید دخالت کنی اون وسط فصل یک واسه همین قشنگ بود که بازیگرا خودشون بودن ولی حالا هر دقیقه دخالت میکنه😑😑😑😑😑

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حداقل با مزه باشن باز یه چیزی

این طوری تلاش ما خانم ها میشه بامزه بودن و تو چشم بقیه رفتن ! 

در صورتی که خانم ها ذاتا لطافت دارن و  روح شون اثرگذاره و پر از مهر و محبت هستن ...

مرنج و مرنجان
اره دیدم تاپیک اخرشو😂 اون از انکار خسته نمیشه ما هم از لو دادن

فقط اون کاربره که گفته بعید میدونم فیک باشید اخه تاپیکاتون جنجالی نیست😐اونم نوشته قربون ادم چیز فهم😂😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

دقیقا خیلی بدم میاد قبلا همش هماهنگ کردند انگار ما احمق هستیم نمی فهمیم خوشم نمیاد اصلا جذاب نیست ای ...

نتیجم میشه اینکه مخاطب خوشش نمیاد و دیگه نگا نمیکنه😒

یعنی وقتی علیخانی رو نشون میده دلم میخواد خفش کنم اخه تو چته این وسط😑😑😑

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

فقط اون کاربره که گفته بعید میدونم فیک باشید اخه تاپیکاتون جنجالی نیست😐اونم نوشته قربون ادم چیز فهم ...

اونم به موقعش تگ میکنم صبر کن🤣

|•کاربر فزووعےہخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ (همون راز_مامانیییی) فیک و دروغگو هستن لطفا وقت باارزشتونو صرف شرکت در تاپیک‌های این کاربرها نکنید•| |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

اهم کلا از علیخانی خوشم نمیاد همش دلش میخواد خودشو نشون بده اخه چرا باید دخالت کنی اون وسط فصل یک وا ...

کلا احسان گند زده باید همون فصل اول تموم میکرد جوکرو حداقل اینجوری یه چیز خوب میموند توی ذهن مخاطب 

من خیلی از اداهاشون بدم میاد😑😑😑

خانم باید سنگین رنگین و متین و با وقار باشه 

تا شخصیت خودش رو حفظ کنه 

واقعا در حد یه خانم نیست این اداها و دلقک بازیا 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

کلا احسان گند زده باید همون فصل اول تموم میکرد جوکرو حداقل اینجوری یه چیز خوب میموند توی ذهن مخاطب

دقیقا🤌

فقط اون کاربره که گفته بعید میدونم فیک باشید اخه تاپیکاتون جنجالی نیست😐اونم نوشته قربون ادم چیز فهم ...

کجا رو میگین😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

این طوری تلاش ما خانم ها میشه بامزه بودن و تو چشم بقیه رفتن ! در صورتی که خانم ها ذاتا لطافت دارن و ...

اینا الان همینن دیگه به زور میخان خودشونو با نمک نشون بدن 

یکی میشه رعنا آزادی ور لول بالا.. یکی میشه مهسا طهماسبی

من خیلی از اداهاشون بدم میاد😑😑😑خانم باید سنگین رنگین و متین و با وقار باشه تا شخصیت خودش رو حفظ ک ...

دقیقاااا اخ گفتی 

خیلی سبک بازی در میارن 

سمیرا توی زخم کاریو مقایسه میکنم با اینا

یا الناز شاکردوست.. چقد خوبن