2777
2789
بنظر من اصلا رئالیتی شو نیست و از قبل هماهنگن واسه همین زیاد خوشم نمیاد ازش

واای دقیقاااا

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

نعیمه شوخی میکنه فکر میکنی واقعیه؟؟؟ ولی اینکه احسان بهش میگه تو تو یه گوشه جا نمیشی و هی چاقیشو میز ...

متاسفانه اخلاق آقایونه اگه یه خانم شان ش بیاد پایین و جدی نباشه ، سریع بهش بی احترامی میکنن 

مرنج و مرنجان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بار دیدم موندم به چیش بخندم

قشنگه ولی خنده دار نیسن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

قشنگه ولی خنده دار نیسن

امضامو

|•کاربر فزووعےہخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ (همون راز_مامانیییی) فیک و دروغگو هستن لطفا وقت باارزشتونو صرف شرکت در تاپیک‌های این کاربرها نکنید•| |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

واای دقیقاااا

خیلی واضح و ضایست واسه همین ادم زیاد جذبش نمیشه

ولی فصل یک جوکر حامد اهنگی رو خیلی دوس داشتم

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

امضامو

😂😂هنوزم داره انکار میکنه باوزت میشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

😂😂هنوزم داره انکار میکنه باوزت میشه

اره دیدم تاپیک اخرشو😂 اون از انکار خسته نمیشه ما هم از لو دادن

|•کاربر فزووعےہخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ (همون راز_مامانیییی) فیک و دروغگو هستن لطفا وقت باارزشتونو صرف شرکت در تاپیک‌های این کاربرها نکنید•| |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

خیلی واضح و ضایست واسه همین ادم زیاد جذبش نمیشهولی فصل یک جوکر حامد اهنگی رو خیلی دوس داشتم

دقیقا خیلی بدم میاد قبلا همش هماهنگ کردند انگار ما احمق هستیم نمی فهمیم خوشم نمیاد اصلا جذاب نیست اینطوری یه مدت مافیا میدیدم اونم جذاب بود اوایل بعدش معلوم شد با هماهنگی نقش میدن و تقلب تو بازی هست 

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

این مهسا طهماسبی بی ادب و بی هنر رو نباید میاوردن کلا

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗