2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 12596 بازدید | 431 پست

خدایا شوهرمو از،شر چشمای هیزو ادمای چرت پرت در امان نگه دار 

چقدرم زیاد شدن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر عزیز.. اشتباهت اینه ک از ظاهر زندگی طرف داری قضاوت میکنی.. ایشون هم مشکلات خودش رو داره مطمئ ...

زن مردمو انقد کوبید 😐 خب معلومه خدا هم بهت نگاه نمیکنه با این دل کثیفی که داری

نازنین خانم هستم :)))

دقیقا خودمو جای همسایه روبرویی گذاشتم تنم لرزید

همش با خودم میگم کاش این تاپیکا الکی باشن ولی خب واقعا از این افراد زیاده تو جامعه 

به دیگران فکر نکن ، اول به فکر خودت باش! تو امروز بایدخوب باشی ، تا فردا بتونی به خودت یا حتی دیگران کمک کنی :))                                                                              پ.ن : اگه یه روزی دیگه نبودم ، بِدون که یه تیکه از درونِ من توی سریال‌های موردعلاقم جا مونده ..         #مولتی‌فن

اگه اون همسایه خوب بود واس زنش یه کاپشن جدید میگرفت تا شما اینجوری تحقیرآمیز حرف نزنی 

از دور عاشق چش و ابرو شدی ولی از باطن طرف خبر نداری

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

از ماست که بر ماست وقتی یه زن در مورد همجنس خودش ایطوری بگه واقعا مایه تاسفه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

تحقیرش نکردم واقعیت رو گفتم ظاهرش روتوصیف کردم واقعا تیپ واستایلش خزه یعنی به خودش نمی‌رسه چشاشم پف ...

خب دیه دوستمون خوب گفت شاید تو خونه اخلاق نداره یااگه مرد خوبی برا زنش بود چرا همش لباس تکراری تنش بود