2777
2789
عنوان

با دوستم بهم خوردم

49 بازدید | 8 پست

لطفا بگید چیکار کنم ؟ من با یکی از دوستام چندروزه به مشکل خوردم من آدم احساسی هستم اون برعکس من بی نهایت مغرور و تودار. مثلا وقتی ناراحت میشه از دستم نمیاد بهم بگه در عوض رفتارشو عوض می‌کنه که انگار نادیده میگیره. من اصلا اینطوری نیستم فقط کافیه از یکی ناراحت بشم سریععع میرم بهش میگم با حالت دلخوری ولی اون نه. منم وقتی میبینم رفتارش عوض میشه یا منو داره نادیده میگیره بیشتر عصبی میشم و حساستر میشم.حالا امروزم همین اتفاق افتاد بهش پیام دادم بیا باهم حرف بزنیم بگو ببینم مشکلت چیه جواب نداد چندینننن بار زنگ زدم یا تو اشغال گذاشت یا حالت هواپیما. از قصد منو دک کرد درین حد 

یعنی هم زنگ میزنم هم از پیامرسان پیام میدم همم تو اپلیکیشنا براش پیام گذاشتم 

از یطرفم دلم نمی‌خواد کسی بهم بی توجه بشه چیکار کنم بنظرتون؟ من خیلیییی احساسی ام خیلییی

دو کاربر تو ی اکانت❣️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر بهش میچسبی بدتر میشه

بزار یکم با خودش کنار بیاد بعد برو جلو

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

من بهش گفتم اگه دوست نداشته باشی دوستیمو باهات تموم میکنماینم بگم که دختره پسر نیسن

اره منم همینجوریم 

ناراحت بشم سزد میشم

نه در این حد ولی آره

بزار یکم بگذره بعدا یه پیام بش بده 

میده خودش

وای چقدر قشنگ درکت کردم 

حالا این رفتاراش دلیل خاصی داره؟ 

منظورم به نظرت مشکل از طرف توئه یا چی

اگه به خاطر چیزای الکی و پرت این کارو انجام میده هر چه زودتر تموم کن دوستیتون رو 

منم یه دوست اینجوری داشتم ۳ سال با هم بودیم داغون شدم ولی الان تموم کردم خودم