2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 21240 بازدید | 573 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تحقیرش نکردم واقعیت رو گفتم ظاهرش روتوصیف کردم واقعا تیپ واستایلش خزه یعنی به خودش نمی‌رسه چشاشم پف ...

یه عکس بفرست مام چهار تا واقعیت راجبت بگیم

البته که واقعیت های اخلاقی تون از طرز حرف زدنتون دارن خودشونو نشون میدن ولی حیف نمیشه اینجا جوابتونو داد

چیزایی ک خوندم رو نمیتونم هضم کنم 

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
باز میگه چرا وضعم اینهاصن قشنگترین اوم روی زمین و خوشتیپ ترین آدم با همچین قلبی دوهزار نمیارزه خدا م ...

من دارم میگم چطوری منی که که ازاون خانم جذابترم پسرای لاشی وزشت  میان سراغم تازه بهشون محل ندم بهم توهینم میکنند درحالیکه اون خانم شوهرش بااینکه خانمه خوشگل نیس عاشقش شده ویراش تولدم میگیره

یک عالمه چرت و پرت و نوشتی که من نخوندم 

همون دو خط اول رو خوندم 

چقدددددددر زشتو حال بهم زن که داری به شوهر یکی دیگه ابراز علاقه میکنی و زنش رو حقیر میکنی😐

از دست شماها آدم نمیدونه چیکار کنه 

عین لاشخور میمونید

خجالت هم نمیکشید 

معلوم نیست چجوری و کجا بزرگ شدید

چون اگر ذره ای تربیت و شخصیت خانوادگی داشتید میدونستید این کاری که الان دارید میکنید چقدر زشت و زننده اس

میتونستید به جای تو نخ مردای مردم بودن وقت بذارید و درس بخونید و خودتون رو به جایی برسونید، درآمد و شغل داشته باشید، به وقتش ازدواج کنید و... 

ولی متاسفانه جوری بزرگ شدید که از اول بچگیتون سعی دارید پاتون رو بکنید تو کفش دیگران 

خدا کمکتون کنه 

البته خیلی بعیده