2777
2789
عنوان

از عجیب ترین دیتی که رفتم

309 بازدید | 30 پست

دیت اول با رلم بود. 

قبلش تو یه مهمونی دیده بودمش که اصلا گفتگو نداشتیم. ولی دیده بود و پسندیده بود و پیشنخاد داد بریم همو ببینیم. من میگفتم نه و میخام درس بخونم و دنبال حاشیه نیستمو .. خلاصه ی توبه ی بزرگ هم کرده بودم که کلا دیگه سمت این داستانا نرم.

بچهاا رفتیم تو کافه ، طبقه پایینش فروشگاه بود. رفتیم فروشگاه دور بزنیم، ک گفت برم دسشویی. 

تو اون فاصله گفتم بزار ی یادگاری بگیریم ک اگررر بعد هااا یه درصد با این پسره اوکی شدم، یدگاری داشته باشم. 

آقا دو تا دستبند قینت کردم ۵۰۰ تومن اینا بود ک بیخیال شدم.

از دسشویی اومد بیرونو گفتم ک داشتم دنبال یادگاری میگشتم ک بخریم. 

گفت باشه بیا ببینیم چی دارن.

گفت دستیند خوبه؟ (من جون قیمت کرده بودم گفتم نهه، دوست نداشتم اون حساب کنه ۱ تومن دستبند )  

چشمم خورد ب حلقه، گفتم بیا حلقه ببینیم. 

حلقه دیدیمو  اینطوری شد ک قرار اول رینگ انداختیم😂

و من خنوز جوابم متفی بود بچها. اومدیم خونه و گفت ممنون ک قبدل کردی و حلقه هامون چ قشنگه و... خلاصه افتادیم تو سوتفاهم و قبول کردم ک رل بزنم😂😂😂

البته بچها این که خاستم یادگاری بگیرم ، چون ۶۰ درصد اخلاقش ب دلم بوددد . ولی ن اونقد ک رل بزنم😂

الانم حرفش میشه ، میگه نازی تو امریکا هم قفله ک دیت اول حلقه بگیرن😂😂 ط چجور همچین پیشنهادی دادی واقعا😑😂میگه پشمام ریخته بود اومدم خونه هنوز تو شوک بودم

۶ ماه میگزره از اون داستان و هنو باهمیم

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسش داری؟

ارهه خیلی

اخلاق من یکم تحملش سخته و اون واقعا داره اذیت میشه😂خیلی صبوره

عاشقه

مهربونه

تو ی لول عجیبی هست ک بخاطر خانوادشه . همشون همینطور خوبن

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)