2777
2789

ظاهری:

۲۷ سالشه 

دامپزشکه 

پدر مادرش هر دو شاغلن و صاحب یه شرکت تولید لوازم خانگین 

ظاهرش خوبه (صورت متوسط خوب، ورژشکار و قد خیلی بلند بالای ۱۸۵)

یه ماشین چینی متوسط داره نه ارزون نه‌گرون در حد ۲۰۷ 

خونه سعادت آباد تهران هست (همسایه هستیم یجورایی)

اخلاقی:

دستش توی جیب خودشه و از پدر مادر پول نمیگیره 

رفتارش با پدر مادرش محترمانه‌ست و حرمتشونو نگه میداره

خیلی خیلی اهمیت میده و پیگیر منه 

خوش اخلاقه و ناراحتی یا خوشحالیم براش مهمه  

متاسفانه در گذشته روابط زیادی داشته 

و اینکه من یکم نگرانم الانم نتونه متعهد بشه 

قصدمون هم ازدواجه اما بعد از تموم سدن درس هر دومون

نظرتون چیه؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بمونه پات خوبه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

عکس بزار

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

این متعهد بودنو از چهره و رفتارش میفهمی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

وقتی روابط زیاد داشته چرا می خوای ریسک کنی؟

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است