2777
2789
عنوان

شایدفکرکنین بدجنسیه ولی اخه بامادرشوهرچندروز کناربیام

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 54 پست
ببخشید میشه بگید خوبی کجای این تاپیکه؟

بدی کجای این تاپیکه ؟

من عادت ندارم حمله کنم به مردم قطعا اینکه مهمون داری کنی سخته حالا اون مهمون بیمار و نالان باشه سخت تره و مدارا باهاشون خوبیه استارترم داره مدارا میکنه بیرونشون که نکرده

اخه بخداکم اوردم بااینکه پدرشوهرم اصن نمیدونه سرطان داره مادرشوهرم ایتقدباهاش بحث میکنه استرس میده د ...

عزیزم فردا خدای ناکرده پدرشوهرت فوت کنه شوهرت از عذاب وجدان دیوونه میشه و تورو هم مقصر میکنه

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط من نیستم بخداشوهرم میگه کم اوردم مادرشوهرم میگه بچه ها بی صفتن شوهرم ناراححتشدمیگه من که کاروزند ...

میفهمم چی میگه عزیزم مادربزرگ منم همینه ولی بازم کلی کمکش میکنیم دست خودشون نیست دلشون پره یک حرفی میزنن شما جدی نگیرید مراقبت کنید انشالله زودتر خوب بشن شماهم اگه میتونس یه باشگاهی کلاسی چیزی برو خونه نباش زیاد

خب الان مشکل تو اینه که خونتونن خیلی به نظر نمیاد برای بیماریشون ناراحت باسی

برامشکلش ناراحتم حرف من اینه که شوهرمن بعدازیسال بیکاری بسختی کارپیداکرد حالاکارشوول کرده میگم مهم نیس هرروزاینارومیبره دکترومیاره خب وظیفشه ولی مادرشوهروپدرشوهرم همش عرمیزنن وگلایه میکنن همش میگن بچمون بی صفته همش درحال گریه وزاری ان

میفهمم چی میگه عزیزم مادربزرگ منم همینه ولی بازم کلی کمکش میکنیم دست خودشون نیست دلشون پره یک حرفی م ...

ازنظرمالی هم خیلی ضعیفیم شوهرم تازه چندماه بودکارپیداکرده بود که اونم ول کرده کارشو دوماه دیگه بایدازین خونه پاشیم زیرصفریم حتی پول یه مغازه خوراکی برابچمم ندارم 

برامشکلش ناراحتم حرف من اینه که شوهرمن بعدازیسال بیکاری بسختی کارپیداکرد حالاکارشوول کرده میگم مهم ن ...

عر میزنن؟این چه طرز حرف زدنه

طرف متوجه شده شوهرش بیماری صعب العلاج داره

بدی کجای این تاپیکه ؟من عادت ندارم حمله کنم به مردم قطعا اینکه مهمون داری کنی سخته حالا اون مهمون بی ...

بخدابهشون بی احترامی نکردم حتی به شوهرمم نکفتم اینجااولین جاییه که دارم دردول میکنم

خواهشا اصلا پدرشوهرت از بیماریش خبردار نشهسابقه اشو داشتیم تو فامیل💔تا فهمید از غصه دق کرد

پدرشوهرم که نمیدونه ولی مادرشوهرموهرچی میگیم جلوش میشینه گریه میکنه باهاش بحث میکنه عصبیش میکنه 

پدرشوهرم که نمیدونه ولی مادرشوهرموهرچی میگیم جلوش میشینه گریه میکنه باهاش بحث میکنه عصبیش میکنه

🥲🥲🥲کاش به اونم نمیگفتید. 

شوهرت بشینه تفهیمش کنه که اصلا نباید اینجور مریضی غصه بخوره

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

وای سرطان پانکراس اصلا درمان نداره می‌خوای‌برات برقصن اونوقت؟ خوب معلومه که‌گریه‌می‌کنن و‌عزا می‌گیرن‌ دور از جون پدر مادر خودت بودن هم همین رفتارو‌می‌کردی؟

ازنظرمالی هم خیلی ضعیفیم شوهرم تازه چندماه بودکارپیداکرده بود که اونم ول کرده کارشو دوماه دیگه بایدا ...

یه کی میگفت اگه زحمت کارهای پدرمادر رو دوشتونه بگید خداروشکر و خوشبحالتونه چون قطعا خدا یک جای دیگه جبران میکنه

میدونم خیلی سخته ولی تحمل کنید درست میشه همه چی نمیشه که بیرونشون کرد پدرمادرن ولی خب احتمالا خودشونم خسته بشن بخوان برگردن شهرشون 

حق داری. شوهر یک سال دنبال دوا و درمان پدرشوهرم بود بعد فوت کرد تا یک سال دنبال مراسم ها و بردن و آو ...

اینام همینن شوهرم میگه من که کارو زندگیموول کردم دنبال شمام حتی پول یه خوراکی بچمم ندارم ولی بروم نمیارم بعدچراشماهمش ازمن گلایه میکنین چرابه من میگین بی صفتی