2777
2789
وای استرس گرفتم😂من ۲۶ام اما جدیدا میگم ۳۰ به بعد به بارداری فکر کنم😨تا چند وقت پیش دوست داشتم اما ...

منم میگفتم زود بچه دار نشم از زندگیم لذت ببرم. ولی الان میگم آدم یا نباید بچه دار شه یا تو سن کمتر بچه دار شه. 

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 

27م.تا حالا وقتمو صرف درس ورزش ازدواج و پیدا کردن کار کردم. اگه برگردم عقب این همه استرس امتحان و دانشگاه و شغل و زندگی و نمی کشیدم وبه زمان بندی خدا شک نمی کردم فقط تلاشمو میکردم حرص چیزیو نمی خوردم همه چی به موقعش اتفاق می افته. بیشتر به خاطر داشته هم شکر می کردم و آرزوهامو به صفر می رسوندم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی بنظرت نترشیدم؟

نه تا سی و دو یا سه 

وقت برای ازدواج هست ‌البته تعبیر آدما متفاوته عزیزم 

اما هیچوقت هیچوقت به خودت لقب ترشیده نده

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
بین سی به بعد اتفاقا برای بارداری و اذداوج عالیه چون به ثبات شخصیتی می‌رسی بخاطر همین بی تفاوت میشی

پسراام بی تفاوت میشن؟

الان پسرای بالای ۳۰ دنبال دخترای ۲۰ ساله آن.

من اکثر خواستگارام از ۲۹ شروع میشن تا ۳۳

خودم ۲۱ ام بنظرت فاصله سنی ۱۰ سال یا ۱۱ یا ۱۲ زیاده؟

بین سی به بعد اتفاقا برای بارداری و اذداوج عالیه چون به ثبات شخصیتی می‌رسی بخاطر همین بی تفاوت میشی

دقیقا درمورد بارداری همین حسو دارم

من ۲۱ سالگی ازدواج کردم و خداروشکر راضیم

اما درمورد مادر شدن حس میکنم هنوز به اون سنی که فداکاری و ازخود گذشتگیه مادرانه داشته باشم نرسیدم

پسراام بی تفاوت میشن؟الان پسرای بالای ۳۰ دنبال دخترای ۲۰ ساله آن.من اکثر خواستگارام از ۲۹ شروع میشن ...

برای مردها بیشتر مردونه میشن از حالت خامی در میان و به شخصه من خودم اذدواج با فاصله سنی ۱۰ تا ۱۲ رو بیشتر میپسندم البته تو اذدواج چیزای مهمتری هم هست مثل خانواده پول چهره اخلاق صداقت ووو 

شما اگر خواستی با یکی از اینا اذدواج کنی حداقل شش ماه تا یکسال رو باهاش دوست باش چون سنت برای ازدواج فعلا زوده

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
سن بالا بچه دار شدن خوب نبس؟

واسه من سخته احساس میکنم حوصلم کم شده بدنمم جواب این حجم از خستگی رو نمیده، شاید اگه سنم کمتر بود تر و فرز تر بودم. البته برای من اینطور بود شاید یکی دیگه اینطور نباشه. ولی واقعا از نظر جسمی کم آوردم. 

خودت باش! مگه خودت چشه؟