2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برگردید سن ۲۱ و ۲۲ چ میکنین؟ زودتر ازدواج میکردین؟

وارد یه بیرنیس میشم به رابطه و عشق فکر نیمکنم

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
چرا واس من نیس۲۱ سالمه

ببین بعد از ۲۷ .۲۸, تو حتی از بیرون رفتنم خوشت نمیاد 

رفتن و اومدن آدما برات مهم نیست 

رنگهای لباس و ست کردنشون وووو 

یه همچین چیزیه 

۲۱ فقط غم هست اما بعد از ۲۷.۲۸ بی تفاوتی شدیدد

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
آخرای بیست و هفتم، بیست و هفت سالگیم 6 ماهش به بارداری گذشت و الان پنج ماهه بچن به دنیا اومده، ولی ا ...

وای استرس گرفتم😂

من ۲۶ام اما جدیدا میگم ۳۰ به بعد به بارداری فکر کنم😨

تا چند وقت پیش دوست داشتم اما الان با این اوضاع جامعه نگرانیم بیشتر شده🙁

واقعا من الان ۲۱ سالمه کل فامیل گیر دادن وقت ازدواجت گذشته باید ازدواج کنی

رابطه خوب 

بعد از ۲۶ وقتی رسییدی به استقلال شکل میگیره دختر خوبم 

بعدشم واقعا تا وقتی آدم مناسبتو پیدا نکردی اذدواج نکن زندگی زیباست از لحظاتش فعلا استفاده کن 

به بقیه هم توجه نکن

وای استرس گرفتم😂من ۲۶ام اما جدیدا میگم ۳۰ به بعد به بارداری فکر کنم😨تا چند وقت پیش دوست داشتم اما ...

بین سی به بعد اتفاقا برای بارداری و اذداوج عالیه چون به ثبات شخصیتی می‌رسی بخاطر همین بی تفاوت میشی

شغل پیدا میکنم ،اگه نبود کنکور شرکت میکنم  یا شایدم ازدواج 

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...