2777
2789
چرا فک میکنین فاصله سنی ۱۲ اینا خوبه،

چون مردها دیر به پختگی میرسن مثلاً اگر ۲۱ ساله یا کمتر از ۲۷ ساله بود ترجیح میدادم با یه آدم ک ازم حداقل ده سال بزرگتر باشه اذدواج کنم 

ولی اگر سی ساله بودم ترجیحم آدم ۳۵ تا ۳۸ ساله بود

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
منم میگفتم زود بچه دار نشم از زندگیم لذت ببرم. ولی الان میگم آدم یا نباید بچه دار شه یا تو سن کمتر ب ...

اینم دیدگاه درستیه

اینکه تفاوت سنی خیلی نباشه خیلی خوبه

اما بنظرم مثلا ۲۰ ساله های الان خیلی با ۲۰ ساله های زمان قدیم فرق میکنن

من ۲۶ سالم هستش اما متاسفانه تو خودم نمیبینم که بخوام مثل ۲۶ ساله های زمان قدیم زندگی کنم

انگار خیلی مسئولیت پذیر نیستیم و این خیلی بده

پس ترجیح میدم تو سنی به مادرشدن فکر کنم که بچم احساس خوبی داشته باشه

وگرنه همین تفاوت سنیه زیاد،برای منم خیلی خوشایند نیست☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من برعکس حوضلم زیاد. شده با بچه ها بازی میکنم

بازی کردن با بچه ها فرق میکنه تا بچه داری. اینو من تازه فهمیدم. من عاشق بچه هام کللللللی هم باهاشون بازی میکنم ولی مادر شدن سختترین کار دنیاست. 

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
بازی کردن با بچه ها فرق میکنه تا بچه داری. اینو من تازه فهمیدم. من عاشق بچه هام کللللللی هم باهاشون ...

من سن کم اصلا حوصله بچه هارو و نوزادو نداشتم تازگیها اینجور شدم

حس میکنم الان بهتر میتونم مدیریت کنم حالا باید دید چی میشع

اینم دیدگاه درستیهاینکه تفاوت سنی خیلی نباشه خیلی خوبهاما بنظرم مثلا ۲۰ ساله های الان خیلی با ۲۰ سال ...

صددرصد همینطوره، من مامانم تو 25 سالگیش سه تا بچه به فاصله ی دو سال دوسال داشت، من تو 27 سالگی با یه بچه ی 5 ماهه کم آوردم در حالی که قبلش فکر میکردم الان وقتشه و آمادگیشو دارم. نسل با نسل فرق میکنه، من خیلی خوشحالم که فاصله سنیمون زیاد نیست همین‌طور خواهر برادر تقریبا همسن دارم. ولی الان میفهمم مامانم چی کشیده. زن داداش من 22 سالگی دومین بچشو بدنیا آورد، خداروشکر اون حال روحی و جسمیش خیلی بهتر از منه ماشاء الله. شاید هم ژنتیکی باشه نمیدونم

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
من سن کم اصلا حوصله بچه هارو و نوزادو نداشتم تازگیها اینجور شدمحس میکنم الان بهتر میتونم مدیریت کنم ...

ان شاء الله که همینطور بمونه و بتونی بهترین مادر برای بچت با‌شی 😍

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
صددرصد همینطوره، من مامانم تو 25 سالگیش سه تا بچه به فاصله ی دو سال دوسال داشت، من تو 27 سالگی با یه ...

ای جانم😍خدا فرزندتونو حفظ کنه🙏

واقعا خدا قوت🙏

شاید کلا برگرده به تغذیه و ریتم زندگیمون

من خودم به شخصه مثلا ولم کنن تا ظهر میخوابم🤦🏻‍♀️😅

از اونور مثل الان تا صبح بیدارم😂

یا از نظر تغذیه عاشق فست فودم اما خب اینو تقریبا رعایت میکنم

ولی کلا زندگیه قدیمیا خیلی اصولی تر بوده