عروس خلیج فارس شیلا رو نشون میداد، با صدای بلند های های گریه کردم بچه هام ترسیدن،واقعا دلم به حال وطنم میسوزه ،چی بودیم و چی شدیم ،خوشا به حال اون روز ها
|•کاربر فزووعےہخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ (همون راز_مامانیییی) فیک و دروغگو هستن لطفا وقت باارزشتونو صرف شرکت در تاپیکهای این کاربرها نکنید•| |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ربطی به از دست دادن نداره،تو اوج فقر دل خوش داشتیم الان از پیر و جوان همه دل مرده و افسرده شدیم
ببخشید این رو میگم اون زمان ۷تا ۸تا بچه به دنیا می آوردن با نون خشک بزرگ می کردن بچه از ۷ سالگی می رفت سر زمین کار می کرد تا دختر ها از بچگی تو خونه کار می کردن اما الان همه چیز فرق کرده شما یه مقدار فکر کنی متوجه میشی
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍