2777
2789
عنوان

ماهواره داشت آهنگ

258 بازدید | 40 پست

عروس خلیج فارس شیلا رو نشون میداد، با صدای بلند های های گریه کردم بچه هام ترسیدن،واقعا دلم به حال وطنم میسوزه ،چی بودیم و چی شدیم ،خوشا به حال اون روز ها

💔

|•کاربر فزووعےہخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ (همون راز_مامانیییی) فیک و دروغگو هستن لطفا وقت باارزشتونو صرف شرکت در تاپیک‌های این کاربرها نکنید•| |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐چیزیه که شده خودتو اذیت نکن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نمی دونی غم عالم اومد تو دلم که چرا باید ما اینقدر زجر بکشیم بدون برق بدون آب ،جدیدن گازم قطع میشه

دقیقااا 

من الان ارایشگاه اگ تا۱۲نوبتم شد ک خب اگ نشد ۱۲ برقامون میره تااا۳

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

ربطی به از دست دادن نداره،تو اوج فقر دل خوش داشتیم الان از پیر و جوان همه دل مرده و افسرده شدیم

ببخشید این رو میگم اون زمان ۷تا ۸تا بچه به دنیا می آوردن با نون خشک بزرگ می کردن بچه از ۷ سالگی می رفت سر زمین کار می کرد تا دختر ها از بچگی تو خونه کار می کردن اما الان همه چیز فرق کرده شما یه مقدار فکر کنی متوجه میشی

ببخشید این رو میگم اون زمان ۷تا ۸تا بچه به دنیا می آوردن با نون خشک بزرگ می کردن بچه از ۷ سالگی می ر ...

شما فعلا تو خواب خوش باشید،حرف چیز دیگه ای بود،اونی که فهمید و درک کرد خوش به حالش،بقیه فعلا تو خوابن

شما فعلا تو خواب خوش باشید،حرف چیز دیگه ای بود،اونی که فهمید و درک کرد خوش به حالش،بقیه فعلا تو خواب ...

فعلا اونی که تو خوابه شما هستین

آهنگ گوش کردن و شاد بودن خوبه اما اون زمان اینا ساست بود تا مردم متوجه نشن چی داره به سرشون میاد

اون زمان هم بحرین رو از دست دادیم بنظرم این بیشتر گریه داره

اینکه سواد تایپ کردن داری یعنی سواد نوشتن هم داریم پس بخون ببین بحرین در زمان قاجار جدا شده بود از ایران نه در زمان پهلوی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

منم دیروز وسط اخبار گریه کردم

دلم میسوزه و کاری از دستم بر نمیاد...

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

فعلا اونی که تو خوابه شما هستینآهنگ گوش کردن و شاد بودن خوبه اما اون زمان اینا ساست بود تا مردم متوج ...

از دلخوشی نیست که خوابیدیم خودمونو زدیم به خواب تا خیلی چیزارو نبینیم چون کاری از دستمون برنمیاد 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤