2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 258714 بازدید | 2504 پست
لعنت بر اون معلماااا برامنم این اتفاق افتاده زندگیشون آتیش بگیره الهی حسرت به دل باشن الهی بچه ...

تقصیر معلم بدبخت چیه اون طبق عرف گفته یه چیزی بگیرن که هدیه بدن بهت

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تک فرزند بودی واینقدرسخت میگرفتن؟ منم یه دختر دارم دلم پسرمیخاد ولی اگر بچم بی لباس وغذابمونه لحظه ج ...

سعی کنین همین یه دونه رو با عزت بزرگ کنین پسر قرار نیست کار خاصی براتون بکنه

بود ولی شیفتی بود صبحا خانما میرفتن که من مدرسه بودم ،زمان ما مدرسه تا پنجشنبه باید میرفتی، بعدشم ما ...

منم دوست نداشتم کسی منو ببینه ، می‌دونی تا الان ۵۰ صفحه از کامنت ها و‌خوندم گاهی رفتم کامنت قبلی هاشونم دیدم به یه نتیجه ای رسیدم اینکه کسانی که تو فقر بودن اکثرآ مشکل کیست و تخمدان و ریزش مو ... اینا داشتن ... پدر بداخلاق داشتن ..‌‌

استادم خاستگارم بود.بودفوق العاده عاشقم بودازیه خانواده فوق العاده لاکچری ومنی ک ذوق مرگ شدم وفکرکرد ...

کار خوبی کردی اینقدر اختلاف خوب نیست

منم یکی از خواستگارامو چون پدرش معتاد بود رد کردم

بود ولی شیفتی بود صبحا خانما میرفتن که من مدرسه بودم ،زمان ما مدرسه تا پنجشنبه باید میرفتی، بعدشم ما ...

نقات مشترک تحقیر میشدن الان چیزی خوشحالشون نمیکنه ،از آدما فاصله میگیرن اجتماعی نیستن گاهی مهر طلبنو...و یه جورایی مهمون عکس العمل های شبیه به هم داریم.‌...و این نشون میده چه قدر کودکی تو زندگی تآثیر داره حتی سلامت جسم مثل کیست و اینا...

عزیزم یادمه تازه عروس بودم با خانوادم رفتیم مسافرت و خرید. موقع خرید بخاطر جیب همسرم که قناعتی کرده ...

فکر کنم تو کل تاپیک فقط شما مشابه منی

یعنی ما پسرفت کردیم و زیر بار منت خانواده خودمونیم هیچ خفتی بالاتر از این نیست که بعد ازدواج هم هنوز محتاج خانواده باشی

بعد نامزدیمم برادرم باهام دعوا میکرد ک چرا نمیری سرکار کرایه خونشون بدی ولی دیگه نرقتم

بعد تو خرجشونو چیکار کردن؟

جهاز چیکار کردی

غلط کردن ،خودمون باید برا خودمون ارزش قائل بشیم،والا من که بفهمم کسی این نظرش با چوب دنبالش میکنم گم ...

با هیچ کدوم وصلت صورت گرفته؟

من تو خونه پدرم با وضعیت مالی معمولی بزرگ شدم لنگ نبودیم اما خیلی معمولی بودیم بعد که ازدواج کردم خا ...

چیکار کردی

پدر من درآمدش خوب بود..ولی هیچوقت برامون خوب خرج نمیکرد... تو دوران دبستان و راهنمایی دم عید که میشد ...

جمع میکنه برا وارث

خیلی هر چی هم از شوهرش میخواست شوهرش آدم حسابش نمی‌کرد بتظرش زیاده خواه میومد انگار چون فقیر بوده نب ...

سرنوشت دختر چی شد