جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من مادرم تو خونه های مردم کار میکرد من و خواهر کوچیکمم صبحای زود بیدار میکرد با اتوبوس میرفتیم خونه های بالای شهر کار برای نظافت یه سری یادمه صاحبخونه قورمه سبزی درست کرده بود مادرم و صدا زد گفت غذاتونو بیرون تو حیاط بخورین بچهام خوششون نمیاد تو آشپزخونه بخورین آخه لباس بچهات خیلی پاره و زشته خیلی دلمون شکست بیچاره خواهرم همش میگفت چه غذای چه بویی داره اسم غذا چیه گفتم آبجی منم اسمشو نمیدونم خوردیم و تا 7 شب مادرم اونجارو نظافت کرد و مثل هر روز سوار اتوبوس شدیم برگشتیم خونمون مثل همیشه بابام مست جلوی در دسشویی افتاده بود و خوابیده بود از ترس اینکه بیدار نشه و مارو کتک بزنه میرفتیم تو کوچه من و خواهرم تا بابام از خواب پاشه الان خواهرم سرطان داره براش قورمه سبزی پختم و بردم گفتم آبجی اسم اون غذا قورمه سبزی بود یادته آبجی پاشو برات پختم بیا قربونت بشم بیا خواهر برات بمیره بیا بخور ولی دیر شده خواهرم دیگه هیچی نمیخوره هیچی آخ بمیرم برای تمام گشنگیات برای تمام بی کسیات نمیگذرم از پدرم 😭😭😭😭
خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.