2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 259537 بازدید | 2506 پست
محکم جلوش ببست و ترس از دست دادانت داشته باشه منم همش پدر شوهرم تو نامزدی میگفت بیچاره بیچاره ب خانو ...

خب شما داشتی که برات خریدن و تونستی دفاع کنی کسی که نداره چیکار کنه؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ماهم نون نداشتیم بخوریم ،پولشو نداشتیم بخریم بابام میرفت خونه مادرش مرغ و برنج میخورد سیر میشد میومد ...

الهی به زمین گرم بخوره این مرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدرسه تیزهوشان قبول شدم اونجا همه جور کلاسی میرفتن ولی من سر خرید یدونه کتاب کمک درسی فوش میخوردم ان ...

الان چند سالته

پدرم عجیب ترین پدر بود.همینجوز مادرم .چون اصلا ما رو رها نکرد.با این که تو خانواده خیلی خوبی بزرگ شد ...

خیلی برام سواله اون پدر نامردت آخر عاقبتش چی شد؟؟؟زندست یا مرده؟اگه مرده چطور مرگو زندگی ای داشت؟اکه زندست چطور زندگی ای داره؟؟،و مامان مهربونت الان چطوره؟؟؟دقیقا منم الان شرایطم خیلی شبیه شماست،شوهرم پولداره،ولی بمنو بچه هام کوفت نمیده، فقط میره باخانواده خودش خرج میکنه، ی ماه کامل گفتم گوشتمون تموم داره میشه نخرید ی ماهم بی گوشت بودیم ک مامانم همیشه میاره برامون البته اگه از زیر زبونم دربره و بگم ک خونمون خالیه، ولی خونوادش و خودش ککشونم نمیگزه، 

هنو میره گوشت و کباب و جیگر میخره بادوستاش میخوره دور هم،بدون ما،موندم چطو از گلوش پایین میره.. 

سعی کنین همین یه دونه رو با عزت بزرگ کنین پسر قرار نیست کار خاصی براتون بکنه

توکل به خدا. ازیه طرف دلم نمیخاددخترم تنهابمونه. ازیه طرف نمیخام یکی دیگه بیارم حوصلم نمیکشه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

يه سوال حس ميكنم الان در اين حد ك تو تايپيك حرف زديم فقر نيست

بله در این حد نیست خداروشکر

من گاهی میرم تو یه خیریه خوشبختانه فقرامون که نیاز مالی دارن تیپ هاشون خیلی خوبه به ظاهرشون هم می رسن 

البته بوده که کفش و کیف و...نداشتن ولی تعدادشون کمه

الان اکثرا دغدغه مسکن دارن مثلا با ظاهر خوب حتی شده زیر یه راه پله مستاجرن 

و اینکه سطح زندگی بالا رفته زمان ما مثلا نداشتن ماشین  لباسشویی یا جارو برقی و....خیلی مهم نبود چون دغدغه مون سیر شدن شکم و داشتن لباس و لوازم تحریر و...بود

ولی الان حتی نداشتن مبل یا تلویزیون ال ای دی و گوشی هوشمند خوب هم خیلی مهم شده  

عزیزم من خواهر بزرگتر دارم ،همین الان داشتم به آزارهای روانی که بهم رسونده فکر میکردم که رسیدم به ای ...

عزیزم منم متاسفانه ازین نظر آسیب دیدم ،ولی از یه جایی به بعد روی خودم حسابی کار کردم و  محکم ایستادم در مراقبت از خودم .

ما زیاد ضعیف نبودیم ولی بابام خیلی خسیس بود هیچی پول به مادرم نمیداد، من ۴ سالم بود تو خونه چند تا بسته سیگار خارجی داشتیم با مادرم رفتیم اونارو فروخت برای خودش یه کیف یه پیرهن تو خونه ایی خرید، تومدیم خونه بابام وقتی فهمید کیفشو با قیچی پاره کرد. هیچ وقت اون صحنه یادم نمیره انقدر که جیغ زدمو و گریه کردم. ازون به بعد دیگه هیچ وقت دلم با بابام صاف نشد.

من لباس مجلسی نداشتم، اقوام درگوشی میگفتن فلانی بهمون حسادت میکنه چون لباس نداره ،من فقط ۱۲ یا ۱۳ سا ...

الهی خدا دهنشونو گل بگیره خب نمیتونستن یواشکی یا به عنوان کادو کمک کنن به جای این زخم زبونا

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
هی خواهر من دختر عموی بابام کفش کهنه ش رو داد به من بعد یه ما یه دفعه نصف پام از توش اومد بیرون یا ی ...

وای اصلا کاش نمیدادن این کمک بوده یا آزار

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖