2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 234812 بازدید | 2433 پست
دارم کامنتا رو میخونم حسرت میخورم شماها دردتون لباس بود من اینقدر دردام بزرگ بود که حتی دلم‌نمیخواد ...

درد هر کس به اندازه خودش بزرگ هست 

شکستن غرور ادمو خوار و خفیف می کنه

مطمئن باش کسی هم هست که دردای بزرگتر از ماله تورو تجربه کرده...

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا خواهر ما دهه شصتی ها اکثرا این دوران رو داشتیم نه لباس درستی نه تفریح هیچی هیچ

خواهرام ۴ تا بودن میگه میرفتیم تو کوچه آدامسای تو کوچه روبرمیداشتیم میجوییدم،لباس که اصلا نمیخریدن ودختر عمه و دختر عموهام بهشون لباس میدادن و اینا با چه ذوق واشتیاقی باز میکردن میپوشیدن

مدرسه رفتنی فقط نونِ خالی میبردن،و رلهشون خیلی دور بوده با پا میرفتن کرایه نداشتن

توی جوب میگشتن دنبالِ سکه هاییکه مردم از دستشون میفتاده تو جوب،توی مدرسه بهشون مدادو کفشو لباسو فلان میدادن از طرف مدرسه و.......

دیگه من که بزرگتر شدم اوضاع بهتر شده من این چیزا رو یادم نمیادو ندیدم.

حالا من خواهرام موقه تعریف کردنش میخندن و خاطره تعریف میکنن و ماهم غش میکنیم از خنده😂😂😂😂

باز خیلی خاطرات دارن از این نداری ها که تریف میکنن ما میخندیم.

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

نزدیک ۴۰ سالمه شوهر اولم ک یه کثافت بود بادوبچه جداشدم مجدد ازدواج کردم این خوبه نسبت به اون حداقل م ...

بچه هات چی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
بابا ول کن گذشته رو الان اگه زندگیت خوبه جوری زندگی کن که اگه ۳۰سال دیگه یادش افتادی افتخار کنی و حس ...

وقتی شوهرش مدام منت میذاره چه جوری فراموش کنه

به منم میدادن ،از اون مدیر که منو صدا میکرد دفتر بهم چیز میز میداد متنفر بودم

تقصیر مدیر نبوده اون میخواسته کمک کنه

مامان من زن دوم بود مردم بخاطر رضای خدا بهمون یه اتاق میدادن واسه زندگی بابام تهران کارگری میکرد توم ...

کاش حداقل زن دوم یه مرد پولدار میشد

یه کارگرو چه به زن دوم گرفتن؟

نه سالم بود برادرم دو سالش بود بغلم بود......دختر عموم سه سالش بستنی لیس میزد....سال ۷۷....برادرم با ...

عزیزم متاسفم بخاطر حس بدی که تجربه کردی ولی شما داری معکوس اون بلارو سر بچه هات میاری و مطمئن باش اصلا به نفعشون نیس

همیشه بدتری هس ، من از نظر مالی یکم بهتر بودم یعنی مث تو مجبور نبودم میوه بدزدم یا از خوراکی ریخته ه ...

کاش منم هیچوقت ازدواج نمیکردم منو زوری شوهر دادن اصلا علاقه ای به شوهرم نداشتم ازم خیلی بزرگتر بود خواهرای منم ازدواج نکردن 

خدای من 😔😔😔😔 منم بودجه نداشتم واسه ماهانم خونریزیمم زیاد بود یادمه یه نوار و تا کامل پر نشده بود ...

من پول نوار بهداشتی نداشتم،اوایل از کهنه استفاده میکردم دیدم تو اون خونه پر جمعیت نمیشه شست و خشکش کرد،رفتم ابر با قطر۳،۴سانت خریدم مستطیل به شکل نوار بهداشتی بریدمشون تو پریودی استفاده میکردم سریع شسته میشد سریع هم خشک میشد.

تا ۲۵سالگی ابر استفاده میکردم.

الان باهمت خودم وضع مالیم خوبه،ولی هرگز اون تنگناها رو فراموش نمیکنم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
وقتی حال روحی ت خوب نیس اصلا حامله نشیاصدبرابر بدتر میشیگیر افسردگی بعد زایمان میوفتی دیگه بچه تم نم ...

سلام عزیزم 

تو امضات نوشتی گفتار درمانی 

یه سوال داشتم 

پسرم کلاس اول هست س و ش رو خیلی نزدیک تلفظ می‌کنه 

چه جوری باید کمکش کنم 

آیا باید گفتار درمانی ببرمش یا تو خونه تمرین خاصی هیچست انجام بده 

در ضمن دندون های جلوش هنوز نیفتاده ولی چون خراب شده بینش فاصله افتاده ممکنه ازون باشه؟

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼