2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 109116 بازدید | 1343 پست
عزیزم رواندرمانی فقط حرف زدن نیسمدل ارتباط با تراپیست با تعریف کردن و درددل کردن فرق دارهاگر توانایی ...

خودم شاغل نیستم شوهرمم همکاری نمیکنه  مشکل مالی دارم نمیتونم برم خودمم دلم نمیخواد اصلا با کسی چشم تو چشم حرف بزنم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

يه سوال حس ميكنم الان در اين حد ك تو تايپيك حرف زديم فقر نيست

چرا بابا هست چند وقت پیش یجا پارک کرده بودیم دیدم یه اقایی از تو سطل زباله دونه دونه بطری هارو جدا میکنه نوشیدنی هایی که تهش مونده رو میخوره ،صداش کردم بهش خوراکی دادم انقدرم با ادب بود ، جیگرم سوخت براش

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
شوهرت وضعش خوبه الان حالت چطوره چند سالته

نزدیک ۴۰ سالمه شوهر اولم ک یه کثافت بود بادوبچه جداشدم مجدد ازدواج کردم این خوبه نسبت به اون حداقل مسکن وغذا تهیه میکنه باشوهراول ک نون خالیم نداشتیم میرفتم خونه جاری واسه نون یا سیب زمینی

🤣😂😂هرچی بغض کردم

الان یادم میاد دلم میخواد خودمو بکشم ، اخه فکرشو بکن پایین مبل مینشستم رو زمین چقدرررر ضایع بود این حرکتم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
والا ما الانم که مثلا وضمون خوب شده گوشت نمیریزیم سویا میریزیم

منم ماکارونی با سویا دوست دارم همیشه درست میکنم 

وای نگم از اون حس تحقیراز اینکه طرف فکر می کنه چقدر خوبه ولی خدا می دونه اون تحقیرا دل ادمو هزار تکه ...

من نوارکثیف خواهرمو که استفاده کرده بودازسطل زباله برمیداشتم استفاده میکردم .قشنگ یادمه نزدیک به پاکیش میشد .کمی نوارش کثیف میشد .درسرمای شدید زمستان .زیرپوشمومیشستم خیس خیس تنم میکردم آب گرم نبود .به جای نوار.هییی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
مدرسه ما رو صدا میکرد میبردن یه جایی بهمون مانتو و شلوار و لباس میدادن

به منم میدادن ،از اون مدیر که منو صدا میکرد دفتر بهم چیز میز میداد متنفر بودم

بابا ول کن گذشته رو الان اگه زندگیت خوبه جوری زندگی کن که اگه ۳۰سال دیگه یادش افتادی افتخار کنی و حس ...

دلم گرفته خیلی