2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 251395 بازدید | 2466 پست
ما ضعف سلامتی داشتیم مادرم دو سال درگیر بیماری قلبی بود دو سال قبل اونم نزدیک سه سال کامل درگیر کلیه ...

خدا پدرت رو برات حفظ کنه

من داغ عزیز دیدم خیلی سخته براش ذکر یا حافظ و آیت الکرسی بخون

آره پدر خیلی وجودش پر برکته 

وقتی پدر و مادر میشیم میفهمیم پدر و مادر ما هم آدم های معمولی ای بودن با همه ویژگی های یک انسان اگه بدی کردند خودشون قربانی بودن

ان شأالله پدرم من رو ببخشه زیاد نه آوردم براش 

ولی دختر خوبی بودم باعث سربلندیش شدم 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاعک تو سرشبابای من خواهرم و دختر همسایه مونو ک پدر نداشت می‌برد مدرسه همیشه هم با اینکه ماشین خالی ...

خدا حفظش کنه انشالله سایش از سرتون کم نشه هیچوقت❤️بابای من ماشین نداشت ولی دختر همسایه ماهم پدر نداشت با اینکه ازمون شکایت کرده بودن و همیشه اذیتمون میکردن حتی الان اذیتمون میکنن وقتی بچه بود دخترش دستشو می‌گرفت از خیابون ردش میکرد با اینکه حرف نمیزدیم همیشه باهاش خوب رفتاار میکرد شوخی میکرد باهاش بغلش میکرد

الان همونا بزرگ شدن چه بلاهایی که سرمون نیاوردن و نمیارن..

سه نفره، تک بچه بودم

مگه شغل پدرتون چی بود که تک فرزند حتی نتونستن تامین کنن؟

من دایی م با یه حقوق کارگری هم خونه خرید هم ماشین برا بچه هاش همیشه هم در حد خودشون لباس و کفش مناسب داشتن دوتا بچه هم داشت

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
چی بگم والاتمام اون ۲۰ سال یه طرفاون یک ماه یک طرف...توی اون سی روز من سی ساااال پیر شدم. کلی موی سف ...

چی شد مگه تو اون یه ماه

منم تو خانواده ضعیف بودم اوضاع خوب شده بود تا اینکه بابام مریض شدو نتونست کارکنه آواره شدیم بعدش باب ...

یعنی شوهرت وضعش خوب نیس به نسبت خانواده ش یا خانواده خودت منظورته

دارم کامنتا رو میخونم حسرت میخورم شماها دردتون لباس بود من اینقدر دردام بزرگ بود که حتی دلم‌نمیخواد ...

حالا لازم نیست درد بقیه رو کم اهمیت جلوه بدی برای اینکه بگی من خوبم

اتفاقا کامنتا خیلی غم انگیزه

چی بدتر از تحقیر و شرم و گرسنگی؟

ضعیف نبودیم ولی خوب هم نبودیم 

الان باز شکر خدا وضع پدر و مادرم بهتر شده... از هیچی به همه چی رسیدن

تو زندگیم کم و کاست داشتم ولی بازم خداروشکر

البته بین 23 تا 28 سالگی خیلی سختی کشیدم انگار تو جهنم بودم

الان 30 سالمه پول از سر و روم میباره به خاطرش خدارو شکر می کنم ولی از ته دل خوشحال نیستم... خیلی غم دارم... 

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

روانپزشک میرفتم دارو مصرف میکردم، قطعش کردم ،احتمالا تا اخر امسال اقدام کنم واسه بچه بخاطر همین دوبا ...

وقتی حال روحی ت خوب نیس اصلا حامله نشیا

صدبرابر بدتر میشی

گیر افسردگی بعد زایمان میوفتی دیگه بچه تم نمیتونی بزرگ کنی

اول زخماتو درمان کن بعد بچه

حرف هم بزنم دربارش چیزی تغییر نمیکنه ،رواتپزشکمم پیشنهاد داد پیش روانشناس برم قبول نکردم

تغییر میکنه فکر میکنی

من یه بازه ای روانشناس رو امتحان کردم از فروپاشی روانی نجاتم داد از شوهرم و زندگیم متنفر شده بودم