یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من فکر نمیکنم خانوادم تقصیری داشته باشم چون اون زمان همه مثل هم بودن پدر من بیکار بود یه مدت و مادرم مجبور بود تو خونه قالی ببافه تا خرجمون در بیاد تنها خاطره بد اونروزا برام این بود که مامانم نمیتونست میوه درجه یک بخره و میوه هابی که میخرید توش پلاسیده هم بود یا اینکه چند سالی یبار مانتو یا کیف مدرسه میخریدم ولی از اون سالها هر چی باد دارم پر از شادی بود و عشق پدر و مادذمون
انشاالله که قدرتو بدونه و خودشو اصلاح کنه ازین که خود کفا شدی به خودت افتخار کن شاید شوهرت به خاطر ...
آب از سرم گذشته دیگه ، برام مهم نیست ۳۶ سالمه . اون موقعی که باید برای لباس ذوق می کردم نداشتم ، اون موقعی ک باید بیرون میرفتم نرفتم ، اون موقعی ک باید با عشقم تو خیابون ها قدم میزدم کسی کنارم نبود الان دیگه دیره واسه همه چی .
ما ندار نبودیم پدر مادرم شعور زندگی نداشتن همیشه افتخارشون به این بود که همه درآمد شون رو پس انداز می کنن برای پسرای بی مصرفشون خونه و حتی وسایل خونه و باورتون نمیشه سرویس طلا هم می خریدن برای آیندشون که بخوان عروسی کنن ولی تن ما دخترا لباس نمی کردن و حتی یادمه که هفته ای یک بار غذا می پخت. الان که پسراشون رو شناختن به خودشون اومدن که دیگه خیلی دیره
ما ندار نبودیم پدر مادرم شعور زندگی نداشتن همیشه افتخارشون به این بود که همه درآمد شون رو پس انداز م ...
ههععی خواهرم منم دقیقا پدرم مثل پدر مادر تو بود ولی مادرم خیلی مظلوم بود همیشه هم با پدرم سر این موضوع میجنگید ولی چیزی جز کتک و توهین و فحش و تحقیر عایدش نمیشد