2777
2789

یکم پیش شدیدا با شوهرم دعوا کردیم جنگ بود حالا از بالا مادرشوهرمم اومد همش منو میگف چرا این حرفو زدیو فلان

البته یکم پیش باهام خوب حرف میزد مادرشوهرم

الان ک چلس همرو دعوت کرده خونشون...شب برم خونشون یا نه؟؟

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گزارش دعوا رو خودت دادی به مادرشوهرت؟ اگر خودت دادی یعنی خودت بهش گفتی بفرما دخالت کن.

شب برو عزیزم. سعی کن عادی باشی. هرچی بحث های زن و شوهری کمتر درز پیدا کنه به خانواده بهتره.

برو نباشی اونوقت میشینه میگه اینا دعوا کردن و فلان حرفو زدن و اینا 

ابروتونو میبره از این پیرا بعید نیست 

برو لااقل اختیار دار راز زندگیت باش 

مادر شوهرتم مادر ،شوهرته معلومه طرف پسرشو میگیره 

تو اخر حرفاش باید میگفتی از شما انتظار کمک یا یاری ندارم بلاخره مادر همونی دیگه ...خودش میفهمید 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بستگی به حرفا و دعواها داره ولی من مواقع اینجوری میرم ک کسی از این چیزا خبردار نشه دشمن شاد بشم از ا ...

افرین زرنگی منم همینطورم چندسال قبل خونه خواه شوهرم دعوت بودیم قبلش بحثمون شد طوری زدم ب دستش ک شونش درد میکرد اونجا رفتیم گفتم عزیزم بس ک اضافه کار می مونه از کت وکول افتاده اونام تابیدن کردن