2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 22643 بازدید | 496 پست

تو مدرسه خوراكي نميخوردم نداشتم يكبار كه خريدم يه دختر پررو بهم گفت چه عجب تو مدرسه هميشه تنها بودم اين تروماها با اينكه الان ٣٦سالمه هنوز آزارم ميده 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
و زمستونی که کلشو سیب زمینی پخته داشتیم ...

منم بیشتر غذای بچگیم سیب زمینی و تخم مرغ سرخ شده بود ،هنوز که هنوزه از بوی تخم مرغ و خودش کلا متنفرم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم نمکدون هم نداریم 🙂 وسایلامون وسط حاله وسایل کهنمون 🙂خجالت میکشم خیلی

ببین نداری تا یه جایی قابل تحمله

تا جایی که خانواده ی خوب، بفکر، دلسوز داشته باشی

اما وقتی هرکی یه وریه وقتی برمیگردی میبینی نداری رو تحمل کردی اما اینا چی

پر از حسرت و عقده بزرگ میشی که خشمه فقط درونت از بی محبتی 

1403/5/22مردم
و زمستونی که کلشو سیب زمینی پخته داشتیم ...

امشب داشتم گوشت تفت میدادم واسه لوبیاپلو یه دفعه یاد گذشته افتادم حالم بد شد ،یه جور با حسرت نگاه گوشت تو بشقاب کردم از خودم بدم اومد 

بیشتر وقتا با بغض آشپزی میکنم ،یا موقع غذا خوردن حس میکنم لیاقت این غذا رو ندارم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ...

دقیقا حسرت پالتوروداشتم .بهم میگفتن چرانمیخری میگفتم دوست ندارم وله له میزدم برای پالتو ..پول توجیبی بهم نمیدادن .خوراکی نمیدادن .میرفتم .کیک خشک شده زیر میز شیفت صبح ومیخوردم یاچندروزمونده تو نیمکت ..کیفم پاره بود زودترازبقیه میرفتم میزاشتم رو نیمکتم .میمومدم صف وای مایستادم .تا کسی کیفمو نبینه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

کلاس سوم بودم سال۷8.من شاگرد ممتاز کلاس شدم.معلم گفت به مامانت بگو برات جایزه بخره سر صف بهت بدیم. منم بچه یتیم.هیچی نداشتیم.حوله حمام که همه ازش استفاده میکردیم و کادو کردم.دادم مامانم ببره مدرسه.سر صف که دادنش بهم.هر چی دوستام گفتن وای چه بزرگه بازش کن بینم چیه قبول نکردم.چون قشنگ آبروم میرفت

این هیچوفت نمیره از ذهنم میخوام اووق بزنم هر دفعهیکی از خاله های بابام خیلی پولدارهعروسی بودیم منم ط ...

خیلی بده از بالا نگاه کنن ،واقعا میفهمم چی میگی 

امشب داشتم گوشت تفت میدادم واسه لوبیاپلو یه دفعه یاد گذشته افتادم حالم بد شد ،یه جور با حسرت نگاه گو ...

رو روان ادم اثر میذاره باعث میشه زودرنج شیم،اعتماد به نفس و نابود میکنه،از جمع فاصله میگیریم و...حتی مگیم لایق یه غذای درست نیستیم،

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

من خودم در رفاه بزرگ شدم ولی همسرم نه میگفت حتی پول ندلشتم تو دانشگاه رورانه پول سلف بدم دو روز یه وعده خوردم به دوستام دروغ گفتم  خوردم پدر مادرش فقط بچه اوردن ولی همسرم خودش تلاش کرد الات خداروشکر بدنییت الانم از لحاظ مالی تحت فشاریم ولی معامله کردیم  همسرم خیلی سختی کشبده با یه پدر مادر بیخیال بچه حتی ازدواج کردیم پول یه کارتون شیرینی هم برا همسرم خرج نکردن 

شب چله و نامزدیم که حالت بهم میخگرد بیای از بس همه چی سمبل و شرتی بود. داغووونیکی نییت بگه نگیرین خب ...

من تو عقد نه عیدی داشتم نه یلدایی نه قربونی ، اون وقتا همه طلا میخریدن واسه یلدایی طلا گرمی نهایت ۱۵۰ هزار بود

تو مدرسه خوراكي نميخوردم نداشتم يكبار كه خريدم يه دختر پررو بهم گفت چه عجب تو مدرسه هميشه تنها بودم ...

منم هیچکس بحساب نمیاورد ،بیشتر دور اونایی جمع میشدن که یا خوش سرزبون بودن یا پولدار

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مادربزرگم پول نون نداشت سقف خونش آب ميومد دو تابچه يتيم كوچيك داشت غذا نميخوردن كفش لباس نداشتن مادربزرگم براي مردم كار كرد تا اين دوتا بچشو بزرگ كرد 😭😭😭😭ماهم وضعمون خوب نبود كمكش كنيم 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽