2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 218149 بازدید | 2340 پست

جدای از فقر مالی 

مامان بی‌عقل من بود که فکر میکرد مادر و برادراش منت نمیزارم یسره از اونا پول می‌گرفت و ما همیشه زیر منت دایی بزرگه بودیم کلی بهمون توهین میکرد بخدا چون همیشه پول میدادبهمون آخرم یربار گفت من شما رو بزرگ کردم خدا از مامانم نگذره آخرش فهمید اشتباه کرده ولی دیر بود

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
از ۹سالگی یتیم شدم تو بدبختی و نداری بزرگ شدم.... خودم ظاهرم خوبه همه تعریف میکنن بخاطر وضع مالیمون ...

امروز مادرشوهرم تیکه انداخت گفت اون اتاقی که مادرت زندگی میکنه هیشکی حاضر نیس زندگی کنه بسکه داغونه 😔 تو دلم گفتم کاش اون اتاق حداقل مال خودش بود😔

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه‌ها یه سؤالی ازتون دارم. اگه ببینیم بچه‌ای نداره توی فامیل یا آشنا، کمک کنیم بهتره یا نکنیم؟ اینج ...

مثلا یگو من میخوام برم شال بخرم تو‌ خوش سلیقه ای بیا با هم بریم 

باهم برید اونجا انتخاب کرد بگو دوتا برمیدارم با هم ست کنیم دلم نمیاد این قشنگو فقط من بپوشم آخه به تو هم خیلی میاد 

باید یه جوری باشه که ناراحت نشه 

یا مثلا بگو برا خواهرم عیدی روز  زن  ولنتاین فلان میخوام بخرم اونجا خریدی یکی برا اونم بخر بگو هدیه من به شما که اومدی کمکم

کادوت در حد متعارف باشه نه خیلی سنگین نه خیلی بی مقدار در حد عرف 

یا مثلا یکی از فامیلای ما عیدی به همه پاکت میده ولی پولی که توشه برا همه یکی نیست و کسی هم از مقدار کادوی بقیه خبر نداره 

بچه که بودم یه کتونی داشتم که پاره بود توی مدرسه پوشیده بودم 

رفته بودم جلوی صف وایساده بودم یه دختره اومد منو هل داد که جامو بگیره منم باهاش بحث کردم پشتم هم یکی از دوستام بود یه دفعه ای گفت کفشاشو دوستم هم از پشت به کفشم نگاه کرد ساکت شدم و رفتم آخر صف 

یه کفش داشتم که بهم کوچیک بود از اون روز به بعد اونو پوشیدم و رفتم مدرسه با اینکه نام تاول زد و زخم شد 

هنوز صدای دختره تو گوشمه هیچوقت نمیبخشمش نگاه دوستم یادمه و بدتر از اون هنوز پشت پام جای زخمه

همیشه میگم هیچی نمی‌خوام چون می‌ترسم بابام بگه ندارم و بهم تیکه بندازم منت سرم بزارن و مسخره ام کنند غریبه که نه خود مامان و بابام 

چون اون موقع که یه چیز میخواستم دهنم کج کردند و نگام نکردند 

من از شما معذرت میخوام ،ادم باید خیلی کوچیک باشه که درد بقیه رو به تمسخر بگیره

فکر کن یه فامیل دار یم انقد بدبخت و ندار بودن وهستن مردم کمکشون میکنن بعد از بدذاتی عقده نداریشو سرماخالی میکنه به مامیگه شماوضعی ندارین .اصلا نگاه به دارایی نداشته خودش نمیکنه فکر میکنه پولداره .ببین چه بدشانسیم گیر چه دیونه ای افتادیم مادیگه

لایک نکنید .توروخدا 

اینا ک شما گفتین چیزی نیست چند روزه پسرم بستری کردم توی  بیمارستان بخاطر اینکه خیلی ریه هایش درگیر شده بود و تب و اینا داشت 

تخت بغلیم یه دختر شش ساله بود چهار روز بستری بود 

معلوم بود خیلی وضعشون خرابه 

هر چقدر ب مامانش گفت یه آبمیوه  کوچولو برام بخر هی دعواش میکرد و میگفت ساکت شو البته معلوم بود واقعا بی پول بود باباش هی زنگ میزد ب مامانش ک میخام مواد بخرم پول ندارم اگر تو کارت چیزی هست. برام بفرست حالم خیلی بده ...

تا اینکه یکی از فامیلامون یه آبمیوه آورد برای پسر من 

من یه لیوان دادم بهش گفتم مدیون نشم اینقدر  دلش آبمیوه می‌خاست ...برای بچه هایی که وضع خانوادشون خوب نیست ناراحتم 

چون خودم و کل خانوادم  هم همینجور بودیم درکشون میکنم 

ولی اینایی ک این سختی ها رومیکشن شاید عقده ای هم بشن ولی قوی میشن..یا رب نظر تو برنگردد .

دقیقا ،هرجی واسم میگیره میگه خونه بابات ازینا داشتی 😂😂 از درد این حرف دیگه خندم میگیره

وای منم اصرارمیکردم ماشین ظرفشویی بگیره گفت خونه بابات باجوراب کهنه ظرف میشستی اینجا ماشین میخای ،از غم زیاد میخندیدم اشکام سرازیر بود اما قهقهه میزدم

بچه ها منم دهه شصتی ام. به جرات میگم همه این بدبختیا رو داشتیمحتی بدترتا دبیرستان البتهولی خوردن و پ ...

چقدر شبیه زندگی هامون

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
خدای من 😔😔😔😔 منم بودجه نداشتم واسه ماهانم خونریزیمم زیاد بود یادمه یه نوار و تا کامل پر نشده بود ...

من پلاستیک میذاشتم لای پارچه لباس کهنه استفاده میکردم

لایک نکنید .توروخدا 
یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ...

بخداقسم من وخواهرمم همین بودیم وهمینومیگفتیم حتی تودانشگاه میگفتن چرامالتونمیپوشی سردت نیس میگفتم وای من نمیتونم گرمایم

امروز مادرشوهرم تیکه انداخت گفت اون اتاقی که مادرت زندگی میکنه هیشکی حاضر نیس زندگی کنه بسکه داغونه ...

چطور از خدا نمی‌ترسن اینجوری حرف میزنن؟

به خدا امروز به دخترم دو تا درشت گفتم، از عذاب‌وجدان خوابم نمی‌بره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟