2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 232608 بازدید | 2424 پست
عزیزم باید رها کنی این خاطراتو برای منم خیلی زمان برد الانم ی وقتایی واقعا داغون میشمباید دارو درمان ...

زیر نظر دکتر قرص اضطراب و افسردگی مصرف میکردم ، یه مدته قطعش کردم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به منم میدادن ،از اون مدیر که منو صدا میکرد دفتر بهم چیز میز میداد متنفر بودم

نگم برات که منم از اون مدیر متنفر ،زدو باپسرش همکار شدیم وبعداز یکسال عاشق هم شدیم 3سال هم صبر کردیم اما اون مدیر لعنتی بخاطر شرایط مالی بچگی من راضی به ازدواجمون نشد،همه جریان رابه پسرش گفته بود بی انصاف

بچه‌ها یه سؤالی ازتون دارم. اگه ببینیم بچه‌ای نداره توی فامیل یا آشنا، کمک کنیم بهتره یا نکنیم؟ اینجا خوندم که بعضیاتون از کمک فامیل و آشنا ناراحت میشدین. اگه بی‌منت بدیم و اصلا به روی خودمون نیاریم بازم بده؟ چطور کمک کنیم بهتره؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

منم کم سختی نکشیدم بخاطر اعتیاد و نداری بابام 

تنها و بهترین توصیه ای که میتونم به همه بکنم اینه که نسل فقیر از خودتون بجا نگذارید 

هیچ لزومی نداره نسل امثال ما ادامه دار بشه و هرچه زودتر باید این زنجیره فقر قطع بشه 

یا بچه نیارید یا نهایتا یکی بیارید و در رفاه کامل بزرگش کنید 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

خانواده منم خسیس بودمدرسه صدامون میزد بهمون کفش کتانی سه خط افغانیا میپوشن میداد فک کن کلاس اول دبست ...

منم تجربه کردم مادرم زورش میومد خرجمون کنه الانم همینجوریه

و فقططط برا پسراش جونشم میده من نمیگذرم امی وارم خدا هم نگذره

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

ضعیف نبودیم ولی گاهی اوقات واقعا بی پولیو تجربه کردم تو مجردی.. وقتی دانشگاه میرفتم یبار یادمه زن بابای ج ن د م منو از خونه بابام بیرون کرد ..بارون میومد ..لباسام دستم کتابام دست دیگم‌‌.. پول نداشتم با ماشین برم خونه داییم😔زنگ زدم دوس پسرم اومد دنبالم و فهمید پول ندارم اونموقع ۴تا ۵۰ تومنی درآورد بهم داد گف هروق نیاز داشتی بازم بگو بهم.‌.

هیچوقت این خاطره رو یادم نمیره..خورد شدم وشکستم ‌.. 😪😭😭

بابا بیخیال من تو دانشگاهم همین وضعیتو داشتم چقدر مینالین شما

خوبه اول تاپیکم گفتم اگه موضوع اذیتتون میکنه نیاید نمک رو زخم نشین ، من اومدم محض درد و دل تاپیک زدم مثل بقیه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
منم مانتوم و پشت و رو کردم،از چمدون پاره ک گوشه حیاط بود برای خودم کیف دوختم،دکمه های مانتوی خواهرم ...

ای داد ای وای😔😔😔الان اوضاعت چطوره چند سالته

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

از ۹سالگی یتیم شدم تو بدبختی و نداری بزرگ شدم.... خودم ظاهرم خوبه همه تعریف میکنن بخاطر وضع مالیمون تمام خواستگارام داغون بودن مجبور شدم با یه مرد مریض ازدواج کنم که فقط از اون خونه برم..شوهرمم الان هیچی نداره مادرم پیره تو خونه ورثه زندگی میکرد الان ورثه گفتن باید بری از این خونه..حالا مادرم حتی پول نداره خونه اجاره کنه هیچ درآمدی نداره دلم براش کبابه توروخدا براش دعا کنید سه تا خواهریم سه تامون مستاجر

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
ولش کردم.هرجامیرم یه دیونه جلومه😂😂😂😂

من از شما معذرت میخوام ،ادم باید خیلی کوچیک باشه که درد بقیه رو به تمسخر بگیره