2777
2789
عنوان

کیا نرفتن یلدا موندن خونه ی خودشون

308 بازدید | 26 پست

من با شوهرم قهرم

من حرف نمیزنم اندفه م تصمیم دارم آشتی نکنم تا بیاد منت کشی

اومد رفت بالکن تو راه گفت اگه جایی میری حاضر شو نه که هیچی واینستاد جواب بشنوه رفت منم حرفی نزنم

نشسته تو هال منم نشستم تو اتاق

بیشعوره بی درک 

نمیگه بارداره هواشو داشته باشم کل کل نکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هرسال خونه خودمون هستیم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اماده شو برو خونه مامانت بگو وبخند وخوش بگذرون 

اینی که همسرت گفت نهایت منت کشی بوده 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
مام خونه ایم شوهرم سرکاره مهمونی دعوت بودیم شوهرم گفت حوصله شلوغی ندارم نرفتیم ۱ ساعت دیگه شام میخور ...

ما هرسال میریم خونه ی پدربزرگم همه جمع میشن اونجا

بعد شام میریم خونه ی مادرشوهرم

امسال هیچی به هیچی

مام خونه ایم شوهرم سرکاره مهمونی دعوت بودیم شوهرم گفت حوصله شلوغی ندارم نرفتیم ۱ ساعت دیگه شام میخور ...

کدوم شهری؟ 

شهرما مجازی شده

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

عزیز دلم جدای از بحث یلدا یه نصیحتی دارم

ترو خدا از الان دارم بخاطر بچت میگم 

چون خودم همیشه قربانی دعوا های پدر و مادرم بودم تا الان که ۲۵ سالمه باعث شدن اختلال روانی پیدا کنم مشکلات دیگه که اصلا نمیخوام بگمشون و قابل گفتن نیستن همیشه توی خیالاتم برای خودم خانواده مورد علاقم توی ذهنم می‌ساختم همیشه توی خیالاتم یه پدر و مادر خوب داشتم از همین الان تنش ها و جر و بحث هاتو با شوهرت به حداقل برسون اینو به همه خانما میگم بخدا تا عمر دارم از کسایی که باهام اینطور رفتار کردن متنفرم خواهر قشنگم از همین الان تمرین کنید با هم کوتاه بیاید الانم شب یلداست بذار خوب بگذره پس فردا بچت باید جور شما رو بکشه

ما هرسال میریم خونه ی پدربزرگم همه جمع میشن اونجابعد شام میریم خونه ی مادرشوهرمامسال هیچی به هیچی

اشکال نداره گلم بارداری حرص نخور امشبم مثل باقی شبا فقط تو داری خودتو اذیت میکنی وگرنه ساعت میره جلو و امشبم صبح میشه