2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 111079 بازدید | 1386 پست

اووووف دست روبدزخمی گذاشتی 

زندگی برای دخترهاک توی خانواده فقیربزرگ میشن خیلی سختتراز پسرهاس 

مادخترهاهمیشه ته سختی بودیم کارمیکردیم کمک خرجی خونه میکردیم ولی پسرهارفتن سرکار ب خوشی و گشت وگذارشون بیشتراهمیت میدادن 

و ب خاطر همون فقرم خواستگاردرست درمونی نداشتیمو آخرشم یه ازدواج بدرد نخور

عزیزم مبل مهم نیس واسه کابینتم یه چند متر برچسب بخر ارزونه قیمتی نداره تا جایی که میتونی با حوصله خ ...

مرتب نمیشه که عزیزم  داغونن  هرکدوم یه رنگ  سفید خاکستری قهوه ای  شکسته  که قابل برچسب زدن نیستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با یه پسری خیلی همدیگه رو میخواستیم یعنی کل محل آرزو داشتن با همچین پسری ازدواج کنن فامیلا بخاطر این پسر بهم حسادت میکردن عین قرص ماه بود خانواده اش هم عالی اما بخاطر فقیر بودنمون هر موقع می‌گفت بیام خواستگاری من طفره میرفتم میگفتم الان شرایطش نیس خیلی میخواستمش اما دوست نداشتم خونمون رو اون شکلی ببینه امید داشتم بلکه وضعمون بهتر میشه خلاصه بعد دوسال فکر کرد سرکارش گذاشتم و باهام کات کرد از اون روزا ۱۲ سال میگذره من با کس دیگه ازدواج کردم اما هنوزم خونه پدرم سفیدکاری مذاکره حتی تلویزیون خونشون ۱۴ اینچ فرش ها همه پوسیده داغون 

من دیگه هرگز نتونستم کسیو مثل اون پسر از ته قلبم دوست داشته باشم💔

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
نداربودیم من خیلی کم رو بدبخت بودم روم نشد به بابام بگم کفشم پاره شده نخ لحاف دوز برداشتم با واکس رن ...

خودت از قدرتت تعجب نمی‌کنی؟

من خودم یه موقعایی یاد خودم میوفتم میگم تو واقعا 10 سالت بود؟ چجوری تونستی؟

۷ ۸سال پیش موقع کنکور حدود۵ هزارتومن جمع کرده بودم کتاب بخرم اونم یک دوماه تو مدرسه چیزی نخوردم که ج ...

واقعا اونایی که دارن نمی فهمن، من خودم وقتی نداشتم فهمیدم چقدر قبلش نمی‌فهمیدم

اووووه بسیار تا دلت بخواد

اون خورد خورد پولایی که برا مدرسه بهم میدادنو جمع میکردم هروز تو مدرسه هیچی نمیخوردم که پولامو جمع کنم وسیله یی که لازم داشته باشمو بخرم چون خودشون نمیخریدن و پول دیگه ای بهم نمیدادن منم پولای مدرسه رو جمع میکردم

گروه روبیکا  https://rubika.ir/joing/HFBAGACF0WADJMGMWRDRJEAWJTJRLBTG

کاشکی اونا که گفتن خیلی سختی کشیدن اوضاع الانشونم بگن حداقل کمی دلمون اروم شه...من خودم درامد پدرم خوب بود شش تا بچه بودیم خونه واوضاع پوشاک وخوردوخوراکمون خوب بود تایه برحه از زندگیمون حتی پول نون یا کرایه ماشین هم نداشتیم درامد پدرم خیییلی کم شد واقعا پول نفت  زمستون بزوردرمیاورد اما خداروشکر گذست الان هم اونا دستشون به دهنشون میرسه هم همه بچها هم پدرومادرم 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

دوتا صحنه دیدی کلا ما ک همه زندگیمون پرصحنه بوده خاهر ایشالا ک اوضاع همه روبه راه شه

خیلی ناراحت شدم..واقعا انشالا همه آدما تو رفاه باشند . میگم منم مرفه نبودم ۱۵ سال یه بار هم مسافرت می‌رفتیم به زور ولی مشکل خورد و خوراک و پوشاک اینا نداشتیم. عوضش از وقتی بچه بودم همیشه صحنه دعوا و کتک کاری دیدم تو خونه.همبشه استرس داشتم  منم ازونور ضربه خوردم. زندگی که تو اون دوران داشتم اون ترسها و استرس ها الان کلی مشکل روحی برام پیش آورده 

آره واقعاالان من یکی از ابجیهام جدا شده و من و اون یکی ابجیم کمکش میکنیم و چقدر براش غصه میخوریم اما ...

بله خدا انشالله خیرش را به زندگی خودتون برگردونه

درسته حرفاتون مردم آگاه تر شدن 

چرا فامیل اینجوری بودن? چرا نمی‌تونستن بفهمن اوضاع مالی فعلی پدر بچه به هیچی بچه ربطی ندارهنه به ارز ...

وقتی فامیل از کسی بدشون بیاد دیگه همه خانواده ش رو به یه چشم میبینن ودوست دارن فلاکت اونا رو ببینن

مثل عموهام و عمه هام که با ما بدرفتاری میکردن چقدر تحقیر شدیم 😔😔😔

شاید عزیز اونوقتا فضای مجازی نبود دهه شصت بود ماهم سریال علی و آتقی و آینه و زندگی سیرین میشود میدید ...

چه بامزه گفتید🤣

نه برا خوراک هم کم نمیزارن حس میکنم 

اما خوب مدگرا شدن به قول شما از شکم هاشون که خبر نداریم 

در کل شاید چون امید به زندگی کم شده دیگه مردم در لحظه زندگی میکنند و هر چی دارن میخورن و میپوشن

خیلی ناراحت شدم..واقعا انشالا همه آدما تو رفاه باشند . میگم منم مرفه نبودم ۱۵ سال یه بار هم مسافرت م ...

دقبقا حرف منو زدی یه لحظه خاطرات اون دوران و کتک کاری پدرم 

ترس انزوا و ووووو همه اومدن تو خاطرم 😔😔عجیبه همه ما آدما باهم همدردیم بخدا  حدا همه رو عاقبت بخیر کنه