2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 111512 بازدید | 1393 پست
حالا مامان من برنج کوپنی هارو جم میکرد میپخت برا فامیلای خودش و اتفاقا به ما هم همون تخم مرغ میداد ا ...

باز خوبه مادرت سلیقه بخرج می‌داده مادر من تو یه کاسه روحی تخم مرغ درست میکرد تهش میسوخت باروغن کم روشم خمیری میزاشت رو نون لواش واسمون ما نون روغنی زیرشم باز بانون میخوردیم از خانواده خودم داغونتر هیجا ندیدم تازه مامانم فیلم ایدویک روز دیده بود گریه میکرد میگفت مردم چقدر بدبختن گفتم والا ما ازاینا بدتریم اعتماد بنفسشم بالاست قربونش برم😂😂

چند سال پیشا مدرسه ای بودم مدرسم دولتی داغون پول میخواستن سالی ۵۰تومن اینا نمیدادن آبروی منو همیشه م ...

نه تنها با لباس بیرونی اشنا نبودن

با وسایل خونه هم اشنا نیستن.معتقدن هر کوفتی میخری باااااید تا اخر عمرت همون تو خونت بمونه و اصلا مهم نیست واسه دخترت خواستگار بیاد و خجالت بکشه یا هر خری بیاد بگه وسایل نو بخرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا پای دل هرکی از این فقیرا بشینی به هر طریقی دلشون شکسته شایدم مشکل از ما بود که فقیر بودیم ...

نه تو هر جامعه ای هست و عادیه و به ما ربطی نداره خب  وقتی ناتعادلی هست یعنی یه جا بی انصافی شده دیگه خدا رو شکر برا من این چیزا به هیچ عنوان ملاک نیست عوام و آدمای سطح پایین ارزش ادمو به این چیزا میدونن خودتو با سطح فکر پایین یه عده اذیت نکن

من بزرگ شدم بالباس همسایه ولی هیچوقت به روپدرم نیوردم چون کارگربودمریض بود خودش خیلی عذاب میکشید دل ...

همه تاپیک رو خوندم نمیگم ناراحت نشدم خیلی ناراحت شدم 

ولی با جمله های اخر پیامت زار زدم روحش شاد🖤

💎Married💎

خب همین کارا رو منم میکردم یادم‌نمیاد از کلاس اولی کسی کمکم کردع باشهاز سوم به بعد لباسامو خودم میشس ...

به توهم مثل من حرف زدن یاد ندادن ؟ حرف نمیزدم چون کسی توخونه باهام حرف نمیزد همش دعوا بود .بیرون هم حسابم نمیکردن البته الان هم تمیز ومرتبم هم خیلی خوب حرف میزنم ولی بشدت ازلحاظ مالی سقوط کردیم و توتنگناهستیم .

لایک نکنید .توروخدا 
حالا مامان من برنج کوپنی هارو جم میکرد میپخت برا فامیلای خودش و اتفاقا به ما هم همون تخم مرغ میداد ا ...

مامان من همیشه به ننه بابای پیرو خرفت و به درد نخورش کمک میکنه.یخچال اونا رو این پر میکنه خواهرای حروم...جمع میشن اونجا کوفت میکنن

بعد اصلا واسش مهم نیست دخترش تو سن ازدواجه خونش رو مثل خونه ی آدمیزاد کنه  

اوووف زندگیا اون جوری حالا شب میومدیم یه سریال ببینیم دلمون وا شه باید برای اوشین و هانیکو و،،،،،،گر ...

اره بادش بخیر ما آنموقع روستا بودیم عصر ک مدرسه میومدم میرفتم رودخونه ظرفارو میشستم آب میوردم زمستونم بود چه حالی میداد شب منتظر می‌شدیم اوشین پخش شه شنبه ها پخش می‌شد من دلم واسه انموقعا تنگ میشه حداقل شاد بودیم اینش خوب بود 

خاهر ده شصتیا خیلیاشون مادرخوب داشتن همسایمون ۸تا بچه داشت شوهرش پیرمرد بود خانمه اینقدر باوقار وکدب ...

اره مامان منم هممونو بدبخت کرد ...مادر تو سرنوشت ادم خیلی مهمه که ما متاسفانه خوبشو نداشتیمو زیاد تاوان اشتباهاتشونو دادیم...من بابام درومد تا به یه رفاه نسبی رسیدم روزیم که ازدواج دومم بود رفتن محضری تو راه گفت شوهر کردی به ای بابا ولی به یسالم نمیکشه! هیچ زخم زبوناش یادم نمیره . جدا شده بودم میگفت یک

خواسگارم نداری! باهاش

بیرون میرفتم میگفت خجالت میکشم چادر نداری!

باهت راه میرم. قهر رفتم خونه خواهر ناتنیم وقتی برگشتم گفت ها گفتن مهمونی تموم شد🤣 هعییییی خلاصه عالیجنابانی بودن . ولی خوبی پدر مادر بد اینه اقلا دلت براش تنگ نمیشه راحتی🤣🤣🤣

نه تنها با لباس بیرونی اشنا نبودنبا وسایل خونه هم اشنا نیستن.معتقدن هر کوفتی میخری باااااید تا اخر ع ...

ببین ما مبل اینا نداریم پشتی و پرده و اینا استفاده میکنیم بعد اینجوری بود که پرز انداخته بود مال ده ساللللل بود سه سال هی گفتم‌عوض کنید نکردن من خجالت میکشیدم مهمون میومد آب میشدم تا اخر چهار میلیون جمع کردم بعد چند سال همین شیش ماه پیش رفتم تعویضشون کردم 

زندگی تو فقر سخته اما با پدر و مادر خسیس و بی اهمیت بع وضع زندگیشون سخت ترررررر

کلاس سوم بودم سال۷8.من شاگرد ممتاز کلاس شدم.معلم گفت به مامانت بگو برات جایزه بخره سر صف بهت بدیم. م ...

معذرت میخوام  ببخش لطفا 🙏🏼

یه لحظه خندم گرفت ولی الان از خودم خجالت میکشم

کوبرام رفیق صوغرا💜  دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.

من بزرگ شدم بالباس همسایه ولی هیچوقت به روپدرم نیوردم چون کارگربودمریض بود خودش خیلی عذاب میکشید دل ...

خدا پشت وپناه خودت وخانوادت باشه .وپدرت غرق نور الهی .پدرت همیشه کنارته فقط تونمیبینی اونو .وهمیشه دعاگوتونه .

لایک نکنید .توروخدا 

بچها کسیو ک خیلی مشروب میخوره و قلیون میکشه رو میشه منصرفش کرد ک دیگ این کارو نکنه؟

دیدم جمعتون جمعه سوالم خیلی مهمه اگ میتونین لطفا کمکم کنین

طرف دختره

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم