2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 67547 بازدید | 948 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه بازیچه دیگه ای نیوردن

منم اضافی بودم تو زندگیشون ،شدیدا هم عاشق پسر بودن ،من هیچوقت به چشمشون نیومدم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
ما زیاد ضعیف نبودیم ولی مامانم زورش میومد خرج لباس کنه برام .بخاطر همین الان که مستقل شدم کل پولامو ...

الان ازش لذت میبری؟ من نه اون موقع دلم زنده بود الان نه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یه وعده بیشتر غذا نداشتیم...همیشه گشنه میرفتم مدرسه‌....تو مدرسه معلما ساندویچ میاوردن میفروختن‌.‌‌‌همه دوستام میخریدن بجز من.....لباسای کهنه میپوشیدم.خیلی زیاد نداری کشیدیم......یه بارم خیلی بجه بودم.....همسایمون هندونه خورده بودن انداخته بودن دم در....من پوستشو میخوردم😭😬😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
الان اوضاعتون چطوره ؟؟؟چرا یاد آوریش میکنی ،اذیت میشی

شرایطمون متوسطه  ولی راضیم 

از سر شب تودلم سنگینی میکرد گلوم بغض داشت نمیتونم بخوابم گفتم صحبت کنم شاید فکرم ارومتر شد

من خیلی ضعیف بودیم خیلی جوری که اغلب تو نون خشکای رورای قبل دنبال سیر کردن خودمون بودیم تما هیییچ وقت اجازه ندادیم کسی تحقیرمون کنه از احدی حتی دایی با پدربزرگ هم کمک نخواستیم و البته به لطف خدا الان وضع هممون تقریبا خوبه بعضیامون خونه نداریم هنوز اما از نظر درامدی وضعمون الهی شکر بد نیست و فقط یکیمون که تو بچگی اسیب های جدی روحی و وربیتی خورده بود از سمت پدرم متاسفانه تا الان که زنوگیش بد بوده ولی به لطف خدا هیچکدوم کارگر نیستیم چون با پوست و گوشتم میفهمم که کارگرهای بنده خدا صد برابر حقوق سختی و زحمت میکشن و به چیزی که حقشونه نمیرسن البته خدای نکرده کسی دلخور نشه منظورم توهین نیستا منظورم این هست از نظر شغلی با سر و سامون رسیدیم تقریبا

الان ازش لذت میبری؟ من نه اون موقع دلم زنده بود الان نه

اره ولی نه مثل اون موقع الان همه ذهنم درگیرشه که هرچی مد میشه یا دلم میخواد بتونم بخرم نتونم عصبی میشم انگار میخوام دختر بچه درونمو خوشحال کنم 

چی بگم والا

تمام اون ۲۰ سال یه طرف

اون یک ماه یک طرف...

توی اون سی روز من سی ساااال پیر شدم. کلی موی سفید درآورده بودم. روح و روانم نابود شد هنوزم بعد سالها اثارشو حس میکنم

الانم که خداروشکر زندگیم تامینه اما دیگه لذتی نمیبرم

یادمه من واسه کوچک ترین چیزا به وجد میومدم اما الان هر خرید بزرگی هم ک میکنیم هیچی ب هیچی... لعنت ب فقر لعنت به بی پولی

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
یه وعده بیشتر غذا نداشتیم...همیشه گشنه میرفتم مدرسه‌....تو مدرسه معلما ساندویچ میاوردن میفروختن‌.‌‌‌ ...

بميرممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭الان چطوره زندگيتون

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

بچه ها من توی خانواده متوسط بودم

مامان بابا کم نمیذاشتن برامون یادم نمیاد لباس کهنه و پاره پوشیده باشم از خرج خودشون میزدن تا من و خواهرم شیک باشیم منم برای بچم الان همینم

تا ص ۲ پیامارو خوندم خیلی دلم گرفت واقعا🥲

فقط امیدوارم حس هایی که شما تجربه کردید رو هیچ بچه ی دیگه ای تجربه نکنه😔