2777
2789

ما خودمونیم دوست دارم کیک یخچالی درست کنم ولی اصلا نمیدونم چطورش خوبه خوشمزه میشه.با بیسکویت پتی بور هستش از اونا .کیکای بیرون خیلی گرون نمیصرفه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زرشک پلو با مرغ و قیمه

دسر خاصی نداریم همون کیک و ژله و‌ میوه و آجیل

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
زرشک پلو با مرغ و قیمهدسر خاصی نداریم همون کیک و ژله و‌ میوه و آجیل

کیکشو خودت درست میکنی ؟

ژله ی انار؟ 

ببخشید هی سوال میپرسم

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

کیکشو خودت درست میکنی ؟ژله ی انار؟ ببخشید هی سوال میپرسم

نه کیک آماده

یه لایه ژله انار بعدش ژله آلوورا با شیر بعدش ژله توت فرنگی یا انار یا هندونه یا آلبالو لایه آخر میتونی دونه انار بریزی بعد بذاری ببنده یا وقتی بست شکلات اشکلی بریزی

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
نه کیک آمادهیه لایه ژله انار بعدش ژله آلوورا با شیر بعدش ژله توت فرنگی یا انار یا هندونه یا آلبالو ل ...

ببخشید اولشو اشتباه گفتم یه لایه ژله کیوی یا طالبی

خیلیییی خوشمزس درست کن حتما دستورش تو نت هست

ت نت چند نوع هست نمیدونم کدوم خشمزه میشه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خیلی ممنون خوش بگذره

مچکرم همچنین