2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 91125 بازدید | 1171 پست

استادم خاستگارم بود.بودفوق العاده عاشقم بودازیه خانواده فوق العاده لاکچری ومنی ک ذوق مرگ شدم وفکرکردم زندگی فوق سخت بچگیم دیگه تموم شد،پدرش نزاشت گقت ماکجاوایناکجاچطورروت میشه پدرمعتادشوبنشونی سرسفرمون، بهم گفت قیدخانوادمومیزنم ولی من قبول نکردم گفتم نمیشه بعدش پشیمون میشی

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

حسرت لباس که همیشه داشتیم ،

یه جوریم که حتی الان که دارم تایپ میکنم گریه م گرفته 

از یاد اوریش هم عذاب میکشم 

آخرش این که تو بچگی اینقدر خرج نکردن و جمع کردن ،پول خوبی هم جمع شده بود ولی به باد دادنش و برگشتیم سر خونه اول.

خدا مادرمو لعنت کنه و نبخشه ،که  زجر کشمون کرد 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی دخترای فامیل ومحله و....ازهمه سرتربودم ولی بخاطرخانواده دربوداغونم هیچکس جلونمیومدیروزپسرهمسایمون به مادرش گفته بودمن این دخترومیخوام مادرش انقدردادزده بودسرشونفرینش کرده بود.خدایی ازهمه لحاظ سربودم ولی عاقبت بخاطربی پشت وپناهی وبدبختی ازدواج موفقی هم نداشتم ،همسرم مردبدی نیست ولی خب خسیس ومنی ک نمیتونم چیزی میخوام بهش بگم ک اوضاع خانوادمومیکوبه توسرم

من مادرم تو خونه های مردم کار میکرد من و خواهر کوچیکمم صبحای زود بیدار میکرد با اتوبوس میرفتیم خونه ...

انشالله هر چه زودتر آبجی گلت شفا بگیره

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
دلت نگیره .اللن هیچی برام مهم نبود.من دردم لباس ونداری نبود دردم بی مهری مادرمم بود .چه فوشهای زشتی ...

دقیقا مثل من 

زجرآور تر فقر مادر بی عاطفه م بود 

ماضعیف نبودیم برعکس بابام درآمد خیلی خوبی داشت ولی خرج خواهروبرادرو غریبه وآشنامیکرد به مامیرسید میگفت باید برم سره چهارراهها اسپند دود کنم.خیلی زور داره ها 

تواون بچگی میگفتم کاشکی بابام رفتگر بود ولی میگفتیم نداره 

اینقدرازمابرید که الان دیگه داشته هاشو ازدست داده بعلاوه ما

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

فکرنمیکنم بچگی هیچکس مثل من باشه فقرشدیدیطرف،اعتیادپدرم وقتی مدرسه میرفتم همش استرس اینوداشتم الان نرم تونه ببینم بابام انقدرمامانموزده یه بلایی سرش اومده ،خونه داشت روسرمون خراب میشدوازهمه بدترماروعقربایی بودکه سرازیرشده بودخونمون ومنی ک همچنان شب توخواب ازترس ماریهوباوحشت ازخواب بیدارمیشم

هعععی خیلی وقت بود دلم میخواست در بارش حرف بزنم بلکه سبک شم ،پدرم کارگر بود و حقوقش کم ،اما اما بدبخ ...

میفهمم 

البته خانواده من اینجوری نبودن ولی حست رو میفهمم 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤