2777
2789

من بعد سزارین لکه بینی هام ادامه دار شد از دیشب لک ندیدم نخورم دیگه؟

اگه دوباره لکه بینی شروع شد مثلا امروز قرص رو شروع کنم ؟!

قرص ترنسید خونریزی رو کم میکنه اگر دکتر داده اشکال نداره سرخود نباید خورد اگر بند اومده فکر نکنم نیاز باشه با اینحال برو چکاب....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ننه ترنسید برای خونریزی شدیده.لکه بینی ات هم طبیعیه

اخه سه ماه شده بود 

یکم از لکه بینی فراتر بود 

دکتر گفت مفنامیک اسید و ترنسید هر ۸ ساعت آمپول ویتامین k قرصا رو خوردم امپول رو نزدم 

ولی از دیشب دیگه نداشتم خداروشکر نمیدونم باید چیکار کنم 

قرص ترنسید خونریزی رو کم میکنه اگر دکتر داده اشکال نداره سرخود نباید خورد اگر بند اومده فکر نکنم نیا ...

دکتر داده ولی یادم رفت بپرسم کی قطع کنم دگتر درمانگاه بود نمیتونم بپرسم تلفنی سوال 

اخه سه ماه شده بود یکم از لکه بینی فراتر بود دکتر گفت مفنامیک اسید و ترنسید هر ۸ ساعت آمپول ویتامین ...

خدا رو شکر اگه احیانا داشتی آمپول ویتامین کا جوابه.روزی یه دونه هم قرص ویتامین و آهن  بخور🌹

از من میشنوی و حساسی امروز برو آمپول رو که دکتر داده بزن.چون اونا روز آزاد نمیفروشن.قرص رو فعلا نخور

امپول ویتامین k هم خون رو لخته میکنه اگه خونریزی نداشته باشم برم بزنم که خوب  نیست 

از من میشنوی و حساسی امروز برو آمپول رو که دکتر داده بزن.چون اونا روز آزاد نمیفروشن.قرص رو فعلا نخور

الانم هوا سرده ارده هست تو طرف پلاستیکی با شیره انگور .مساوی قاطی کن برای صبحانه.من چندین ساله همیشه باید سر سفره صبحانه باشه.گوشت قرمز هم بگیر.دو روز دیگه نگن رنگش زرده.همیشه به خودت برس نه به ویتامین بدن مهمان.

الانم هوا سرده ارده هست تو طرف پلاستیکی با شیره انگور .مساوی قاطی کن برای صبحانه.من چندین ساله همیشه ...

امپول ویتامین k هم خون رو لخته میکنه اگه خونریزی نداشته باشم برم بزنم که خوب نیست درسته؟ شیره انگور دارم ارده ندارم شیره انگور بخورم با نون؟