2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 41680 بازدید | 678 پست

یک عروسی رفتم چون لباس خوب نداستم هنوز تو ذهنمه. 

شاید رد شده اما خیییلی روزا با عذاب وجدان خریدن ردشده. 

همه چی پول نیست

اینکه ابرو هم نداری بده. خانواده ی درست و درمون نداری بده

یادمه کسی که دوسش داشتم دعوت بود خونمون نمک دون نداشتیم تو نعلبکی نمک ریختیم خیلی من خجالت کشیدم

1403/5/22مردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک عروسی رفتم چون لباس خوب نداستم هنوز تو ذهنمه. شاید رد شده اما خیییلی روزا با عذاب وجدان خریدن ردش ...

درکت میکنم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
این طرز فکر فامیل درباره من بود

گفتی خاستگار فکر کن فامیل ازم خاستگاری کزدن وسط حرفاش گفت تو تو شرایط بد و نداری بزرگ شدی توقعت بالا نیست😐بیشرفا فکر میکنن قراره تا اخر عمر ندار باشیم

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

کلا از سرتاپا کهنه بودم تا قبل ازدواج، ازدواجم کردم اینقدر بهم سخت گذشت هر روز آرزوی مرگ خودمو میکردم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
باورتون میشه ما یه شب حتی پول خرید یه نمک نداشتیم غذامون رو بدون ذره ای نمک خوردیم اونم چه خوردنی گش ...

و زمستونی که کلشو سیب زمینی پخته داشتیم ...

این هیچوفت نمیره از ذهنم میخوام اووق بزنم هر دفعه

یکی از خاله های بابام خیلی پولداره

عروسی بودیم منم طبق معمول لباس ادمی زادی نپوشیده بودم

وسط رقص به هیچکس شاباش ندادن10تومن به من داد

طزشم کمک بود

همش از بالا دیده شدم من

1403/5/22مردم
یک عروسی رفتم چون لباس خوب نداستم هنوز تو ذهنمه. شاید رد شده اما خیییلی روزا با عذاب وجدان خریدن ردش ...

ما هم نمکدون هم نداریم 🙂 

وسایلامون وسط حاله 

وسایل کهنمون 🙂

خجالت میکشم خیلی 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
گفتی خاستگار فکر کن فامیل ازم خاستگاری کزدن وسط حرفاش گفت تو تو شرایط بد و نداری بزرگ شدی توقعت بالا ...

خخواستگارای منم همچین طرز فکری داشتن ،شوهرمم همینطور، بخاطر همین موضوع بینمون خیلی بحث پیش میومد ،اونم تقصیری نداشت من از چاله بیرون اومده بودم بهش فشار میاوردم نمیخواستم بیشتر از این اونطوری زندگی کنم

خخواستگارای منم همچین طرز فکری داشتن ،شوهرمم همینطور، بخاطر همین موضوع بینمون خیلی بحث پیش میومد ،او ...

اتفاقا ما برعکسیم تو نداری بودیم نمیخوایم خودمونو و. بچه هامون باز ندار باشن،