2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 229507 بازدید | 2406 پست

دوره احمدی نژاد فقط سیب زمینی میخوردیم😁😁 ایندفعه ک گفتن احمدی نژاد باز میخواد کاندید بشه میگفتم وای خدا نکنه😁😁دوباره سیب زمینی 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه به خاطر کفش ولباسام مسخرم میکردن منو تو جمعشون راه نمیدادن تا الان که 28سالمه یه آدم منزوی شدم که از اجتماع فراریه

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

گلم اگه خواهر نداشتت مثل خودت خوش قلب بود که غصه اونم میخوردی اگه سیاه قلب و بد ذات بود ،الان از دست ...

اره راست میگی حرفت حقه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

چقد دلم کاپشن بلند دوستم رو می خواست کاپشن های سبز زرد و آبی که می پوشید چکمه های نا پلاستیکی بود مه زمستون و تابستون با همون مدرسه می رفتم اما چکمه های دوستم از اینایی بود که داخلش کرک و خز داشت خیلی گرم بود یه چیزی از گردنش اویزن بود دستاشو می کرد داخلش تا سردش نشه 

من هیچ وقت از این چیزا نذاشتم 

مامانم فک می کرد پس انداز بشه خیلی خوبه چه فایده نه به خودش رسید نه گذاشت ما به خودمون برسیم 

یادمه شلوار زیرو تین تازه مد شده بود همه دوستان داشتن اینقدر خودمو به آب و آتیش زدم تا بالاخره با هزار منت خرید

نگفت اینا دخترن نگفت اینا آینده میخوان 

هیچی 

اینقدر که الان شاغلم متاهلم اصلا نمی تونم به خودم برسم اصلا حال و حوصله ندارم

نزدیک ۴۰ سالمه شوهر اولم ک یه کثافت بود بادوبچه جداشدم مجدد ازدواج کردم این خوبه نسبت به اون حداقل م ...

همیشه بدتری هس ، من از نظر مالی یکم بهتر بودم یعنی مث تو مجبور نبودم میوه بدزدم یا از خوراکی ریخته های بقیه بردارم بخورم ، اما ن تونستم ازدواج کنم ن بچه داشته باشم و ن سلامتی ، مریضی هام همه از اعصابه ، هر روز میگم چرا این زندگی کوفتی تموم نمیشه ، منم نزدیک چهل سالمه

یه دونه ریزش رو میگموقتی دبستانی بودم دهه هفتاد فقط یه صندل داشتم، تو زمستون پلاستیک میکشیدم روش دو ...

منم عین مورچه میخرم فقط ذخیره میکنم استفاده نمیکنم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

هعی 🥲🥲🥲🥲

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یبار از مدرسه میومدیم بابای همکلاسیم همیشه مارو با خودش میبرد تا یجایی مسیرمون یکی بودیبار چهار نفر ...

خاعک تو سرش

بابای من خواهرم و دختر همسایه مونو ک پدر نداشت می‌برد مدرسه همیشه هم با اینکه ماشین خالی بوده جفتشون رو جلو سوار میکرده

الان خواهر میگه چرا اینجوری سوار میکردی جفتمون رو جلو میشوندی

بابام میگه واسه اینکه اون پدر نداشت و ناراحت نشه...

بابای من اون بود این شد

اون مرتیکه ببین چی شد....

من حوله نداشتم میرفتم حموم وایمیستادم آب رو بدنم و موهامو با دست میچلوندم... پاک میکردم.. بعد با یه ...

حالا من یچی بگم

من هیچوقت از حوله استفاده نمیکنم...😅😅😅

کلا بدم میاد یچی بکشم رو بدن خیس

موهامو خشک میکنم و لباس میپوشم 

چقد دلم کاپشن بلند دوستم رو می خواست کاپشن های سبز زرد و آبی که می پوشید چکمه های نا پلاستیکی بود مه ...

۳۷ سالمه تا ۳۱ فقیر فقیر حتی پول خط واخد هم نداشتم 

لباس مرتب ارزوم یود هیچ وقت دوست نداشتم خواستگار بیاد چون میدونستم فقیر میزنن تو سرش 

الان که همچی دارم عین واقعیت میگم غصه لباس  نخورید 

اسی جان اولا بنظر من برای سیسمونی وسیله نگیر هیچکدوم از چیزایی ک تو بازاره بدردت نمیخوره من همه رو خ ...

عزیزم من شوهرم مشکل مالی نداره خودمم الان مشکل مالی ندارم تاپیک محض درد دله میخواستم گره قلبمو باز کنم