2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 68498 بازدید | 960 پست

ما قبلا خیلی فقیر بودیم بابام بعد چندین سال کارگری تونست زمین بخره ما پول اجاره خونه نداشتیم که خونه اجاره کنیم برا همین یه چادر بزرگ تو همون زمین زدیم زندگی کردیم توش 

ما اون موقع حموم و دسشویی نداشتیم آب رو داغ میکردیم بعد میرفتیم حموم میکردیم  در دسشوییمون یه پرده بود و حیاط نداشتیم همسایه هامون خیلی مسخره و اذیتمون کردن هیچ وقت یادم نمیره با اینکه میدونستن ما حیاط نداریم میومدن تو خیابون مینشستن بعد روم نمیشد برم حموم کنم یا برم دسشویی 

همیشه آرزوی اینو داشتم یه حموم داشته باشیم💔 پولام رو جمع میکردم که کتاب کمک درسی بگیرم 🙃

ای کاش فقط اینا بود اگه بخام بگم کتاب میشه...

فقط اون خدای بالایی میدونه من و خانوادم چقد سختی کشیدیم...

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
شوهر منم الان گیر داره بچه دار بشیم ،خانوادم که نمیتونن سیسمونی بخرن موندم چیکار کنم

من جهیزیه ب زور تونستن جور کنن خیلی سخت گذشت 

ولی ب شوهرم گفتم بچه از ماعه اگه نمیتونیم چارتا وسیله براش بخریم و فشارشو باید بذاریم رو یکی دیگه پس بهتره نیاریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم کامنتا رو میخونم حسرت میخورم شماها دردتون لباس بود من اینقدر دردام بزرگ بود که حتی دلم‌نمیخواد ...

راست میگی عزیزم من بااینکه فقیز بودیم ولی پدرو مادر خوبی داشتیم پدرم خیلی زحمت میکشید تا ما آرامش داشته یاشیم ولی بیشتر ازاون درتوانش تبودولی واقعا عاشقمون بود 

خدا نکشتتت ببخش نمیدونم چرا خندم اومد 🤣🤣باور کن بچه ها خیلی ازاین کارا میکنن

از گشنگی بود هیچ بچه ای اینکارو نمیکرد همون موقع کلاس اول مدادرنگی نداشتم معلم به بغل دستیم میگفت بهم بده 

میکن روزیشو میاره😐 چقدر بدم میاد از این حرف

میگن از تو حرکت از خدا برکت ، پدرمم دقیقا همین طرر فکرو داشت که بچه روزی میاره و بارها میگفت جوری که من حس عذاب وجدان میکشتم که بی برکتم و پاقدمم خوب نیست 

اخه کسی که بیکاره و شغلی نداره چطور خدا بهش برکت بده؟

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
افتضاح جوری ک خجالت میکشم تعریف کنم هیچکی من سختی نکشیده تو خونه همسایه ها کار می‌کردم واسه درقالب ک ...

خدا هست ديد و جبران ميكنه برات عزيزم 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ...

الهی بمیرم برات واقعا دردناکه، ولی الان چند سالته؟ اون خاطرات رو فراموش کنه و زندگیتو از نو بساز

افتضاح جوری ک خجالت میکشم تعریف کنم هیچکی من سختی نکشیده تو خونه همسایه ها کار می‌کردم واسه درقالب ک ...

چقد زندگیت شبیه منه حس میکنم داری زندگینامه من رو مینویسی🥲

میشه درخواستم رو قبول کنی

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
از گشنگی بود هیچ بچه ای اینکارو نمیکرد همون موقع کلاس اول مدادرنگی نداشتم معلم به بغل دستیم میگفت به ...

من پوست موز از جلو خونه همسایه آوردم انداختم پبش خونه خودمون ک بگم باکلاسیم موزدمیخوربم ،ی بارم برااولین بار ی میوه دزدیدم از جلو ی مغازع شش سالم بود میوه از دستم افتاد از ترس بردم پسش دادم مرده دلش سوخت بهم داد ش

حرف هم بزنم دربارش چیزی تغییر نمیکنه ،رواتپزشکمم پیشنهاد داد پیش روانشناس برم قبول نکردم

منم به شدت نیاز به روانشناس دارم ولی بنا به یه سری شرایط نمی تونم برم

الآنم خودمو با کار سرگرم می کنم، وگرنه یاد گذشته چنان دلمو می سوزونه... حالا بحث مالی و رسیدن به سر و وضع به کنار، دلم برای خودم می سوزه...‌‌‌‌‌‌‌‌. یه دختر ریزه میزه بودم که سر احمقانه ترین چیزا، یه میله آهنی سنگین رو می گرفت و تنم رو می زد... با دستای بزرگش صورتم رو کتک می زد... این وضع تا چند روز قبل عروسی ادامه داشت... من مجبور شدم ازدواج کنم... یه ازدواج کردم که از زندگی جهنمی خونه پدر هم کوفتی تره... 

هعییی 

از گشنگی بود هیچ بچه ای اینکارو نمیکرد همون موقع کلاس اول مدادرنگی نداشتم معلم به بغل دستیم میگفت به ...

شوهرت وضعش خوبه الان حالت چطوره چند سالته 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽