2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 46411 بازدید | 732 پست
عزیزم متاسف بخاطر این تجربه هاحتماااااا با یه تراپیست خوب حرف بزن، کمکت میکنه از این رنج ها عبور کنی

روانپزشک میرفتم دارو مصرف میکردم، قطعش کردم ،احتمالا تا اخر امسال اقدام کنم واسه بچه بخاطر همین دوباره نرفتم پیش دکترم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روانپزشک میرفتم دارو مصرف میکردم، قطعش کردم ،احتمالا تا اخر امسال اقدام کنم واسه بچه بخاطر همین دوبا ...

روانپزشک با رواندرمانگر فرق داره

این تروماها با رواندرمانی خیلی بهتر میشن

یه وعده بیشتر غذا نداشتیم...همیشه گشنه میرفتم مدرسه‌....تو مدرسه معلما ساندویچ میاوردن میفروختن‌.‌‌‌ ...

منم تو مدرسه پوست آلوچه از زمین برمی‌داشتم میخوردم یبار یکی داشت ساندویچ می‌خورد چشمم بهش بود خیارشورش افتاد زمین برداشتم خوردم 

دنیا عدالت نیست خدا هم عادل نیستیدترین دوران رو تو دخترهای فامیل و اطرافیان من داشتم تلاش کردم هزارب ...

بهتره من دهن باز نکنم و ازروزگارمون نگم ،که همه خون گریه میکنن،نه از نداری چون به اندازه خودمون داشتیم ،ازمصیبت و جوون مرگ شدنامون و بدبختیامون

کاش پدرومادرا یادمیگرفتن وقتی شرایطشو ندارن بچه نیارن

میکن روزیشو میاره😐 چقدر بدم میاد از این حرف

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
منم تو مدرسه پوست آلوچه از زمین برمی‌داشتم میخوردم یبار یکی داشت ساندویچ می‌خورد چشمم بهش بود خیارشو ...

نگووووووو دلم غش رفت كه الان زندگيت چطوره

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

بچه که بودیم بابام همیشه مارو واسه خرید کفش فقط می‌برد یه مغازه که کفشاش ارزون بود واصلا خوشکل نبودن هر وقت می‌بردم بازار تو راه دعا میکردم اون آقاهه بمیره مغازشو ببندن ما دیگه از اونجا کفش نخریم سالها کفشای تکراری پوشیدم البته اینم بگم همیشه بابام موقع خرید گفش یه سایزی می‌گرفت که تا دو سال بپوشیم تا موقعی که پامون میشد باید میپوشیدم مهم نبود پاره پوره شده

منم تو مدرسه پوست آلوچه از زمین برمی‌داشتم میخوردم یبار یکی داشت ساندویچ می‌خورد چشمم بهش بود خیارشو ...

خدا نکشتتت ببخش نمیدونم چرا خندم اومد 🤣🤣باور کن بچه ها خیلی ازاین کارا میکنن 

روانپزشک با رواندرمانگر فرق دارهاین تروماها با رواندرمانی خیلی بهتر میشن

حرف هم بزنم دربارش چیزی تغییر نمیکنه ،رواتپزشکمم پیشنهاد داد پیش روانشناس برم قبول نکردم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
نگووووووو دلم غش رفت كه الان زندگيت چطوره

افتضاح جوری ک خجالت میکشم تعریف کنم هیچکی من سختی نکشیده تو خونه همسایه ها کار می‌کردم واسه درقالب کره یا پس مونده غذاشون فقط ۱۴ سالم بود 

من به قدری لباس نداشتم که توی دوره نامزدی خانواده شوهر برام لباس می‌خریدن 😢نگم چقدر تحقیر میشدم نگم ...

منم شوهرکردم لباس گرم نداشتم باخودم بیارم خونه شوهر .مادرشوهروخواهرشوهرم مسخره میکردن منو ..خواهرشوهرم پالتوشودادبهم منم عین ندید پدیدا کردم تنم رفتم حیاط شدم .بهم میخندیدن..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .