2777
2789

میگه تواین دورزمونه بایدعین گرگ باشی تاازخودت دفاع کنی امامن سادم نمیتونم اونجورکه میگه باشم.نمیخام کسی ازحرفای من ناراحت بشه براهمین خودموکم میکنم شوهرم بعضی وقتامیگه بهم گوسفندی.خودش کلایه زن به قول معروف زرنگ وپرجمب وجوش میخاسته از حرفاش وکارش متوجه شدم امابرعکس یه زن ساده گیرش اومد.همیشه دلم براش میسوزه میگم لیاقتش بهترازمن بوداماچه میشه کرد😔

بستگی داره ب طرف مقابل شرایط زمان و موقعیت.ی وقتا مقابله ب مثل ی وقتا بیخیالی بی‌تفاوتی 

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گرگ بودن همه شده وظایف همسر داری؟یعنی چی میگی لیاقتشو نداریمگه زنا دیگه چکار میکنن

نه میگم باکارهایی که اون برام کرده وبایدبیشترقدرمیدونستم وعین اون چیزی میبودم که اون میخاست. 

نه میگم باکارهایی که اون برام کرده وبایدبیشترقدرمیدونستم وعین اون چیزی میبودم که اون میخاست.

بی خیال هیچ کس کامل نیست  ،حالا سعی کن گرگ باشی 

منم همینم بخوام دعوا کنم  استرسی میشم گریم میگیره