2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک و قوی توی سایت وجود داره👺💀⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 3046 بازدید | 369 پست
آره به آرامش میرسی هردوتون همو میخاین ولی تو یکمی دودلی نگران آینده ای راجبت با خانوادش حرف زده انگا ...

اره دقیقا دقیقا

حس میکنی وضعیت مالی خوبی داره واقعا؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره به آرامش میرسی هردوتون همو میخاین ولی تو یکمی دودلی نگران آینده ای راجبت با خانوادش حرف زده انگا ...

دخترپاییزی8608سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج میده؟چه زمانی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

آره اولش مخالفت میکنن خانواده ها ولی بعد راضی میشن تا آخر سال یا اوایل سال جدید نامزدی داری

منو نگفتی بگو لطفا 🥲

حس کسی که دوسش دادم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟

اصلا بهم فکر میکنه یا دلتنگم میشه ؟

عزیزم حس خاصی بهت نداره برا سرگرمی تو رو میخاد و بنظرم باهاش ازدواج نمیکنی

در مورد پسری که دوسش دارم بهم بگو. چی حس میکنی راجع بهش؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

وضعیتش متوسطه می‌تونه خوشبختت کنه

در مورد پسری که دوسش دارم بهم بگو. چی حس میکنی راجع بهش؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

وضعیتش متوسطه می‌تونه خوشبختت کنه

مرسی گلم

خودت چیز دیگه ای ازش حس نمیکنی بگی؟ هر چی باشه

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘