2777
2789
عنوان

اونایی که با رژیم لاغر شدن

76 بازدید | 16 پست

سلام خانما میخوام ۲۵ کیلو کم کنم عجله هم ندارم حتی شده یه سال طول بکشه ولی ورزش فعلا شرایط ندارم تا حدود ۶ ماه دیگه چه رژیمی بگیرم چی پیشنهاد میدین که نتیجه گرفتین

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

من زیر نظر متخصصم فعلا ۱۰ تا کم کردم از مهر ماه مونده ۱۵ تا 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم

اصلا نگران نباش بدون ورزشم میتونی

من توی ۵ ماه گذشته ۱۹ کیلو کم کردم

۲ ماه اول با رژیم و ورزش ۹ کلیو

۳ ماه بعدی فقط با رژیم ۱۰ کیلو

رژیمم هم خب حذف همه‌جور قند مصنوعی و اینجور چیزای پرکالری مضر که قطعی باید حذف شه حتی یک دونه هم استثنا نکن در طول رژیمت

حتی تا ۴ ماه اول قندا و چربی‌های طبیعی مثل خرما و عسل و گردو و زیتون و... هم من هیچی مصرف نمیکردم

بعد از یکی دو هفته که برنج و نون رو به حداقل رسوندم و بعد کامل حذفش کردم

(البته اینو اشکال نداره گاهی بخوری. من از یجایی شروع کردم هفته‌ای یه کفگیر برنج خوردم. ولی خب خیلی کنترل شده باشه)

غذا غالب پروتئینی فیله اونم فقط ناهار

شام حذف

صبحونه ۵ تا سفیده

بقیه‌ش سبزیجات و سالاد اینا اصلا عیب نداره

میوه دو واحد در روز. مثلا موز خودش به تنهایی دو واحده و یدونه بخوری دیگه سهم میوه تموم شده.

دو لیوان شیر با پودر اسلیم لست که کاهش اشتها میده هم حتما بخور

من با دکتر تغذیه کم کردم به این صورت

کلاژن هم مصرف میکردم روزی دو ساشه که پوستم نریزه

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
سلام عزیزماصلا نگران نباش بدون ورزشم میتونیمن توی ۵ ماه گذشته ۱۹ کیلو کم کردم۲ ماه اول با رژیم و ورز ...

ممنون عزیزم از توضیحات دقیق😍💜🩷💜

سلام عزیزماصلا نگران نباش بدون ورزشم میتونیمن توی ۵ ماه گذشته ۱۹ کیلو کم کردم۲ ماه اول با رژیم و ورز ...

میشه سنتون رو بگید و بگید بعد لاغری چخ تغیراتی کردید مثلا صورتتون خوشگل شد ؟ به خصوص برای زاویه عکس

میشه سنتون رو بگید و بگید بعد لاغری چخ تغیراتی کردید مثلا صورتتون خوشگل شد ؟ به خصوص برای زاویه عکس

من نزدیک ۲۳ ساله شدنم😁

بعد لاغری هیچ مشکلی برای پوست و صورتم پیش نیومد و همه هی میگفتن چقدر صورتت خوب مونده و کسی لاغر میکنه پوستش میریزه

من صورتم جمع‌تر شد و غبغب اینا داشتم که تو رفت

واقعا به زیباییم کمک کرد و شلی پوست هم نداشتم

اما یادت باشه صبح و شب حتما کلاژن مصرف کنی

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
من نزدیک ۲۳ ساله شدنم😁بعد لاغری هیچ مشکلی برای پوست و صورتم پیش نیومد و همه هی میگفتن چقدر صورتت خو ...

باشه ممنون گلممم😍🩵🩵🩵پیشاپیش تولدت مبارک

البته عزیزم اینم بگم که من هنوز رژیمم

۸۳ کیلو بودم و به ۶۴ رسوندم

و برنامه دارم تا ۳۰ بهمن به ۵۷ برسم

قدمم ۱۶۳ عه

البته عزیزم اینم بگم که من هنوز رژیمم۸۳ کیلو بودم و به ۶۴ رسوندمو برنامه دارم تا ۳۰ بهمن به ۵۷ برسمق ...

به به موفق باشی من قدم ۱۷۴ وزنم ۹۵🥸 😶‍🌫️به نظرتون بشم ۷۰ خوبه