عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘
آذر یا شهریور شایدم آبان😂 دیگه مطمئنم اینهدوست داره به فکر جدی شدن رابطتون
درسته اذر
خیلی حرف ازدواجو میزنه و خیلییی جدی شده
بنظرت ازدواج میکنم باهاش؟ اگه اره تا چه ماهی
عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اونقدری که بقیه فکر میکنن مهربون نیستی،گاهی بین دوتا رفتار شدیدا متفاوت گیر میکنی،رابطه ات و حس قلبی ...
چقدر متفاوت و باحال گفتی ممنونم کاملا دقیق گفتی💘✨✨✨
میشه لطفاً بگی اون رشته ای که میخوام بهمن ماه دانشگاه ازاد میخونم؟
آره اولش مخالفت میکنن خانواده ها ولی بعد راضی میشن تا آخر سال یا اوایل سال جدید نامزدی داری
@دخترپاییزی8608   سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج میده؟چه زمانی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم
آره اولش مخالفت میکنن خانواده ها ولی بعد راضی میشن تا آخر سال یا اوایل سال جدید نامزدی داری
احساس میکنی ازدواجم خوبه باهاش؟ در اینده خوبیم؟ باهاش به اون چیزایی که میخوام میرسم؟
بنظرم دوستت داره اما اینده ای باهاش نداری کات میشه رابطتون
سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج میده؟چه زمانی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم
@هرموینییی   سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج میده؟چه زمانی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم