2777
2789

دارم دق میکنم همش کارم شده سرچ تونی نی سایت وگوگل .همش گریه استرس .سونوانومالی ۱۸هفته nbجنینم ۳.۸۴بود هفته ۳۶رفتم اب دورجنینم ۹شده کم بود .گوگل نوشته بود یکی ازاحتمالات اینه که  جنین سندروم دان باشه چون مشکل کلیه داره نمیتونه ادرارکنه برای همین اب دورجنین کم میشه.

من چون هم تیغه بینی هم اب جنین باهم هست دارم ازاسترس میمیرم

Nt۱۲هفتگی عددش ۱.۸بود و جواب ازمایش خون هم نگاتیو ریسک بود .

ایشالله چیزی نیس nbپسر منم کمه ولی کاری از دستم برنمیاد،سر بچه اولم آبم کم بود بدون دلیل مشکلی نبود خب سن بارداریت بالاس طبیعیه کم میشه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

چ فکرایی میکنی چ ربطی داره بابا

ابش مال مایعات کم خوردن و تحرکه زیادته 

استراحت کن مایعات زیاد بخور برمیگرده 

انتی ک عالیه و جای مشکل نداره 

هرچند خودمم باردارم بهت حق میدم انقد ک بهمه چی دوس داریم گیر بدیم😂😂👍

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ فکرایی میکنی چ ربطی داره باباابش مال مایعات کم خوردن و تحرکه زیادته استراحت کن مایعات زیاد بخور بر ...

من واقعا دارم روانی میشم .همه ی نی نی سایت وخوندم .هر کدوم و ده بارخوندم همروحفظم.ولی بازم مثل مریضا سرچ میکنم دوباره حرف مامانارومیخونم

من واقعا دارم روانی میشم .همه ی نی نی سایت وخوندم .هر کدوم و ده بارخوندم همروحفظم.ولی بازم مثل مریضا ...

بیخیال بابا 

هرچی بخایی بدبین باشی بدتره 

من شوهرم قرص رماتیسم میخورد دونفر قبلترها گفته بودن تو نینی سایت ک اره اینجور بودن و سقط کردن خلاصه چند روز وحشت و حملات وحشت زدگی شدید شدم تاجایی ک روانپزشک 

بعد از هردکتری پرسیدم گفتن بابا چ ربطی داشت اونو زن نباید بخوره چ ربطی ب تو داره اخه گفتم تو سایت گفتن گفت پس برو بگو همون سایتم برات نسخه بنویسه دیگه چرا دکتر میای😂😂😂 دیدم منطقیه 

خلاصه اینجا بهمه چی الکی گیر دادن و سوالای چرتی هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بیخیال بابا هرچی بخایی بدبین باشی بدتره من شوهرم قرص رماتیسم میخورد دونفر قبلترها گفته بودن تو نینی ...

ان شاالله همه نی نیشون و سالم بغل بگیرن منم همینطور😔

ان شاالله همه نی نیشون و سالم بغل بگیرن منم همینطور😔

ممنون ان شاالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40