2777
2789
عنوان

دوران نامزد بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 126 پست
دیشب پنچر کرد اسنپ گرفت کلی سرم داد زد

خب خوب فکراتو کن تصمیمت رو بگیر

اینو فقط از کجا‌ پیدا کردی از تو کمپ‌اعتیاد پیداش کردی یا زیر چادر مادرش تو مسجد بوده تو بخش زنونه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
کتک هم زده خواهر من 😅😔

😳😳😳😳😳

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خوب فکراتو کن تصمیمت رو بگیراینو فقط از کجا‌ پیدا کردی از تو کمپ‌اعتیاد پیداش کردی یا زیر چادر ما ...

هر سری میریم بیرون عزت نفسمو میاره پایین درصورتی ک من چاق نیستم 

اسی ببخشیدا این حرفو میزنم ولی انگار موندی رو دست مامان بابات وگرنه تا حالا هزار بار باید جدا می‌شدی تو که عقدم نکردی چه تعهدی داری تا حالا وایسادی ببخشیدا شرمنده یا از عقل کم داری یا عقده شوهر بازم عذرخواهی میکنم این حرفارو زدم فقط

کات و تمام