2777
2789
عنوان

دوران نامزد بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 126 پست
پسره ی روز تو دعوا گفت برو تا تمام عکسات بزارم اینیستا و داداشات رو تگ کنم

توروخدا خودتو نجات بده

فوقش عکس پخش کنه مردم یسال یادشون باشه

زنش شی تا آخرین نفست خودتو لعنت میکنی

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تورو خدا جداشو .اگه فقط نامزدی جدا شو .اگه عقدی جداشو .به خودت رحم کن.به آینده ات رحم کن.به اعصاب و روان و روحیه ات رحم کن.تورووووخداااااا نترس و جدا شو .بزار تهمت بزنه .بزار بگه کسیو زیر سر داری.بزار هرکی هرچی میخواد بگه .توروخداااااا جدا شو ازش

وای که چقدر با خوندن حرفات از عصبانیت دندونامو رو هم فشار دادم و حرص خوردم دختر همسایه ی ما هم همسن شما بود نامزد کرد ب من گفت مادرشوهرم گفته برو از یکی لباس جشن نامزدی ات و قرض بگیر من گفتم اینا دیگه کین چند بار از خسیس بازی هاشون و دخالت های مادرشوهرش گفت منم هی نصیحت کردم ک نامزدی و بهم بزن اینکه ی بستنی برات نمیخره بعدا میخاد چیکار کنه هی گفت مامان بزرگم و بابابزرگم گفتن زشته برامون حرف در میارن بهم بزنی اخر سر عقد کردن هرروز بخث و و دعوا همون شب اول عقد هم رابطه داشتن هنوز ۶ماه نشد افتادن دنبال طلاق و طلاق کشی و دادگاه و مهریه توام همین الان تا ذیر نشده خودتو نجات بده تا ی عمر اسیر نشی فردا روزی خدایی نکرده شرایط اینو پیدا نکنی و بخای برگردی

تورو خدا جداشو .اگه فقط نامزدی جدا شو .اگه عقدی جداشو .به خودت رحم کن.به آینده ات رحم کن.به اعصاب و ...

😔من فوبیا مزار.و مرده دارم اون روز تو شب منو برد سر مزار و میگفت بگو غلط کردم 

اینجور مردا از اونا زن میخان دوتا عربده‌میزنن از هچی نمیترسن... قشنگ موش میشن... دختر اروم باادب تو ...

دقیقا دقیقا اون روز با موتور بود دلم سوخت گفتم پدرت ماشین نمیده این اون گفت پدرم بگه بمیر میمیرم 

ن فقط چون همش بهم میگه تقصیر توعه گفتم شاید من مقصرم

هنوز خیلی جوانی بر و رو داری 

کلی فرصت داری 

یک انتخاب عاقلانه یک مردی که دلش بیاد برات خرج کنه ابروت جلو خانوادت نره مردی که عقل داشته باشه نیاد تو روت بگه تو رو فدای مادرم میکنم  مردی که اینقدر احمق و سطحی بین نباشه نزاره پاتو از خونه بیرون بزاری دو روز دیگه دست روت بلند میکنه

مردی ک سیاست داشته باشه خانواده با اصل و نسب داشته باشه نه اینقدر گدا و خسیس باشن 

مردی که خانوادش رو سرشون تو رو بزارن چرا خودت رو لایق چنین چیزی نمیدونی؟ ایشالله فرهنگیان هم قبول میشی به مراتب خواستگارات خیلی خیلی بیشتر میشه 

این گداگوله چیه بهم بزن بره 

شاید مردی نصیبت نشه که همه اینها رو داشته باشه ولی اینی که الان مدنظرته حتی یدونه از این ویژگیهای خوب هم نداره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
من خودم کسا دیگه رو میبینم چرا دروغ بگم حسودی میکنم الان چند روز دیگه میخوام محضری کنم باید خودم بر ...

محضر چه کوفتیه وقتی از الان داری میبینی چجور آدمیه .توروخدا اگر الان جرأت جدا شدنو نداری حداقل شش ماه عقدو عقب بنداز اون موقع قطعا حونتو به لبت میرسونه و جدا میشی ازش بدون عقد.نکن با خودت اینکارو

تصمیم رو گرفتم سه ساعته دقیقا 🙂😔

توکل کن به خدا اصلا فکر نکنی که نامزدی جدا شدی دیگع خواستگار نداری و.... 

یکی از فامیلای ما 10 سال پیش که ذهن مردم خیلی بسته بود این کارو کرد تازه اون اینقدر مشکلش بزرگ نبود

الان یه شوهری داره بگه بمیر شوهره براش میمیره

تازه اون دختره خیلی خیلی شرایط خاصی داشت و تابو شکنی بزرگی کرده بود اون زمان 

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍