2777
2789
عنوان

اگه از سی سالگی شروع کنم درس خوندن و تازه لیسانس رو بخونم دیره

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 87 پست
کلا ۲۰ واحد پاس کردم عزیزم دیگه نتونستم ادامه بدم

میتونی همون رشته فک کنم اون 20 واحدو دیگه پاس نکنی یا اگه رشته دیگه میری عمومیاشو... البته بازم بپرس نمیدونم برای انصرافیهاهم جواب بده یانه.... چون اون موقع ک دانشجو بودم برای تغییر رشته میشد

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

۵۰ سالگی خوبه طرف ازدواجش به یه ثباتی رسیده بچها بزرگ شدن راحتتره بنطرم تا کسی که بخواد تازه بچه دار ...

ولی بنظرم میشه مدیریت کرد هرچی زودتر بگیری بهتره حداقل دیگه ذهنت درگیرش نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی ول کنی و ۴۰ سالگی دوباره همین تایپک‌رو بزنی مگه مسابقه دو هست از کی عقبی ؟؟مگه شرایط روحی مال ...

عزیزم سوالم در اصل اینه که یک خانم ۳۰ ساله با وجود همسر و فرزند میتونه ادامه بده؟ من خودم دانشجوی کارشناسی بودم و میدونم دانشجو بودن یک کار تمام وقته و نیاز به مطالعه زیاد داره ارشد بودن که دیگه از اون بدتر

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

من دانشگاه رو دیر شروع کردم ۲۳ سالگی ولی خب به دلایلی که توضیح دادم نتونستم ادامه بدم و میدونم چه حس ...

نه خواهر من بخدا فقط خودت اینجوری فکر میکنی 

اصلا هیچ جوری هم نیست اگه نگی کسی نمیفهمه اصلا لازم نیست کسی بدونه ، قرار بود مثلا ۳۰ سالگی به یه جایی برسی 

الان ۳۶میرسی چه فرقی داره؟

تهش که همون کاره این درازای عمر رو ادم میخواد چی کار کنه مگه سخت نگیر

نه بابا پدرم ۵۳ سالشه تازه کتاب انسانی رو گرفته داره میخون تو که تازه تو اوج جوونیته الانم که سن ازد ...

من الان ۲۶ سالمه و دارم یه مهارتی مربوط به رشته دانشگاهیم میخونم چون به پول اول نیاز دارم 

تا ۳۰ کار میکنم و بعد دانشگاه میرم

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

درسته ولی واقع بینانه با توجه به شرایط میگم مثلا من ازدواج کنم بچه دار بشمقاعدتا نمیتونم صبر کنم درس ...

شرایط شما مثل مامان منه خب خیلی سخت بود خیلی بیشتر از حالت عادی ممکنه طول بکشه همه لیسانس 4 ساله بخونن شاید شما 5 ساله یا 6 ساله حتی تموم کنی بخاطر ازدواج و بارداری و زایمان ولی مهم نیست عزیزم شروع کن. شایدم خدانکرده قسمتت نشد ازدواج کنی درستو بخون تا 40 سالگی سن استخدامیه قشنگ ارشدتو هم میگیری برو سرکار

منتظر تایید بقیه نباش هر موقع این فکرا به ذهنت اومد به این فکر کن چهل سالگی حسرت میخوری چرا زمان سی ...

دقیقا دارم به ۴۰ سالگیم فکر میکنم و میخوام ۴۰ ساله ای باشم که درکتری یا حد اقل ارشد داره

اره عزیزم میشه 

چرا که نه

حتی بهتر و بیشتر از قبل ارزش وقتت رو میدونی و خودت قلق خودت دستته

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
منم خیلی دوست دارم اما استرس اینو دارم چجوری درسارو یادم بیاد.همه چی یادم رفته

اگر از ذهنت استفاده نکنی ضعیف میشه هر چی استفاده کنی قوی تر میشه 

حتی اگر درس اکادمیک هم نمیخونی ذهنت رو مشعول نگه دار حتما 

من دوتا بچه شیر به شیر دارم با این وجود دارم درسمم میخونم ترم سه روانشناسی پیام نورم 28سالمه به امید آزمون استخدامی میخونم هم یه مادرم هم یه همسرم هم یه دانشجو درکنارش کارای سخت خونه داری وبچه داری هم هست شما مجردی راحتتر هستی 

عزیزم سوالم در اصل اینه که یک خانم ۳۰ ساله با وجود همسر و فرزند میتونه ادامه بده؟ من خودم دانشجوی کا ...

ببین  یکم سخت میشه ولی میشه مثلا تحت فشار قرار میگیری و باید مسئولیت هاتو مدیریت کنی بچه خوابید درس بخونی وقتی بیداره بزاریش تو گهواره تند تند کاراتو بکنی 

مثلا اگر بازدار باشی دو ترم مرخصی میگیری تا بعذ زایمانت 

دوست من باردار بود استادا کنار اومدن باهاش یه ترم‌بیشتز مرخصی نگرفت و با وجود حاملگی بازم معدلش از همه بیشتز بود 

میتونی پیام‌نور بخونی که غیر حضوریه و فقط امتحاناش حضوریه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
ذهن نمیتونه تو دوتا چیز متمرکز بشه و تک بعدی عه پس بهتره اول بشینی با خودت فکر کنی بعد تصمیم بگیری ا ...

اولویتم قطعا خانواده داشتنه خانواده خودم بچهای خودم

ولی خب نمیتونم از فکر درس هم بیام بیرون