2777
2789
عنوان

اگه از سی سالگی شروع کنم درس خوندن و تازه لیسانس رو بخونم دیره

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 87 پست
آره عزیزم چرا که نه، حتی از نزدیکانم چند موردرو دیدم و میتونم واست مثال بزنم، الان هم جزو موفق ترین ...

اره عزیزم مرسی 

امیدوارم خدا بهم همچین قدرتی بده 

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

ممنونمنه اصلا،بزور مامانمو میبرد😂تا چن وقت پیشم به مامانم میگف ادامه بده

خوشبحال مادرتون با همچین همسری و همچین فرزندانی 

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فقط همسرم که ایشون هم شیفتیه کارش بیشتر دست تنهام

چه زن و مادر قوی ای واقعا خدا قوت بهتون عزیزم

چجوری عزیزم کمک هم داری؟اصلا فکرشم برام سخته اخه بچه داری یه کار ۲۴ ساعته ست

فکر می‌کنی بچه داری سخته اما انقد زود میگذره زود بزرگ میشن خودت دلت تنگ میشه برا بچگیاشون بچه های من الان چهار سال و دوسال ونیمه هستن 

از اون لحاط نمیگم میدونم من ۴۰ سالم هم بشه اگر شروع نکرده باشم بازم به فکرم میوفته که حتما بخونم من ...

با یک برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده بله میتونی. 

از اطرافیان خوب هم میتونی کمک بگیری برای دوران بچه داری یا آشپزی واسه همسر و فرزند. 

روزانه حداقل نیم ساعت ورزش داشته باش و به تغذیه ات رسیدگی کن تا جسم قوی داشته باشی و کم نیاری. 

واسه بارداری و زایمان هم فکر کنم مرخصی میده دانشگاه. 

میزان پیشرفتت بستگی به هوش و استعداد و آستانه ی تحمل و ظرفیتت هم داره. 

خدا در سوره انشراح میگه به همراه سختی ها، آسانی وجود داره. 

یعنی در حین اینکه در هر مسیری و هر هدفی داری سختی می کشی و تلاش و کوشش می کنی، در واقع داری قدمی برای پیشرفت و آینده ات بر می داری و این بهت آرامش و آسودگی میده و بالاخره نتیجه زحماتت رو میبینی یه روز. 

با یک برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده بله میتونی. از اطرافیان خوب هم میتونی کمک بگیری برای دوران بچه دار ...

مرسی عزیزم خیلی خوشبختم که توی سایت با ادمایی مثل شما برخورد میکنم 

بازم ممنون بابت قوت قلبی که میدین💗

فکر می‌کنی بچه داری سخته اما انقد زود میگذره زود بزرگ میشن خودت دلت تنگ میشه برا بچگیاشون بچه های من ...

خدا نگهشون داره واستون

دعا کنید منهم بتونم موفق بشم هم در مادری و همسری و هم در تحصیل

خدا نگهشون داره واستوندعا کنید منهم بتونم موفق بشم هم در مادری و همسری و هم در تحصیل

انشاالله عزیزم موفق باشی در همه مراحل زندگیت فقط به خدا توکل کن از هیشکی انتظار نداشته باش فقط خدا بعدشم به خودت تکیه کن 

انشاالله عزیزم موفق باشی در همه مراحل زندگیت فقط به خدا توکل کن از هیشکی انتظار نداشته باش فقط خدا ب ...

بله حتما خدا تنها تکیه گاه ماست