2777
2789
عنوان

اگه از سی سالگی شروع کنم درس خوندن و تازه لیسانس رو بخونم دیره

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 87 پست
نهههههه دیررررر نیست بخدا دیر نیست من زود لیسانس گرفتم تازه الان میخوام برم سرکار تو اول جوونیته عزی ...

از اون لحاط نمیگم میدونم من ۴۰ سالم هم بشه اگر شروع نکرده باشم بازم به فکرم میوفته که حتما بخونم من منطورم اینه خانم جوونی که ۳۰ سالش بشه خب ازدواج کرده میخواد تا قبل ۳۵ دوتا بچه بیاره کلی مسئولیت داره

با وجود این مسئولیت ها آیا باز هم میتونه درس بخونه؟ اونم مثلا ۶ سال 

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه سخت نبودمن تقرریبا4ساله بودم،خواهرم یکی 8یکیم 12مامانبزرگم میومد پیشمونمامانمم الانم نصف روز تایم ...

خدا نگهشون داره براتون

پدرتون با این قصیه درس خوندن مادرتون مشکلی نداشتن؟

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

آره عزیزم چرا که نه، حتی از نزدیکانم چند موردرو دیدم و میتونم واست مثال بزنم، الان هم جزو موفق ترین های رشته خودشون شدن خداروشکر، یکیشون متاهل بود درس خوند الانم 40 سالشه کارآفرینه برتره ، مطمئنم شما هم میتونی، ولی بنظرم اینجور سوالا رو از کسی نپرس چون هرکس طبق دیدگاه خودش نظر میده و ممکنه بهت انرژی منفی بدن خدایی نکرده، کاری که میدونی درسته و حالتو خوب میکنه انجام بده 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
شاید حالا بزرگ تز نبودی!فامیل ما ۲۴ سالگی رفت دانشگاه برا پزشکیبا همسزش که ۲۸ سالش بود اشنا شدن اون ...

همه فکر میکردن من ارشد میخونم درحالی که ترم یک کارشناسی بودم و خیلی برام خجالت اور بود این قصیه 

البته الان برام مهم نیست خیلی بهر صورت ازشون بزرگترم نمیتونم که بخاطر یه حس خجالت رو آیندم خط بکشم

خدا نگهشون داره براتونپدرتون با این قصیه درس خوندن مادرتون مشکلی نداشتن؟

ممنونم

نه اصلا،بزور مامانمو میبرد😂

تا چن وقت پیشم به مامانم میگف ادامه بده

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
شاید حالا بزرگ تز نبودی!فامیل ما ۲۴ سالگی رفت دانشگاه برا پزشکیبا همسزش که ۲۸ سالش بود اشنا شدن اون ...

البته برای رشته های پزشکی و پیرا عادیه چون اکثرا از هر سنی متقاضی داره

ببین بستگی به رشتت هم دارهرشته سنگینی بخونی شاید یکم تحت فشار باشیاما رشته های شناور و غیر تاپ اونقد ...

مثلا رشته مهندسی کامپیوتر رشته سختیه تقریبا

اصلانم دیر نیست ازدواج هم بخوای بکنی یکسال آشنایی یکسال عقد دوسال شناخت برای اول زندگی بعد تصمیم به ...

اره واقعا توکل به خدا میکنم

البته الان ۲۶ سالمه ۳۰ نشدم هنوز 

دارم یه مهارتی یاد میگیرم مربوط به رشتم میخوام کار کنم پول دربیارم چون هیچ حمایتی ندارم از طرف خانوادم 

اره عالیه میتونی اونجا ی شوهر خوب پیداکنید ولی لطفااااا فقط حسابی بخون ک بری دولتی آزاد و پیام نرو

اره عزیزم حتما میخوام دولتی برم

میتونی همون رشته فک کنم اون 20 واحدو دیگه پاس نکنی یا اگه رشته دیگه میری عمومیاشو... البته بازم بپرس ...

من انصراف ندادم اخراج شدم عزیزم

دانشگاه دولتی هم بودم

من دوتا بچه شیر به شیر دارم با این وجود دارم درسمم میخونم ترم سه روانشناسی پیام نورم 28سالمه به امید ...

چجوری عزیزم کمک هم داری؟

اصلا فکرشم برام سخته اخه بچه داری یه کار ۲۴ ساعته ست

ببین یکم سخت میشه ولی میشه مثلا تحت فشار قرار میگیری و باید مسئولیت هاتو مدیریت کنی بچه خوابید درس ...

نه میخوام حتما دولتی بخونم

دوستم میخونه راضیهموفق باشی از پسش برمیای مطمعن باشهزار هزار زن باردار و بچه دار و متاهل درس میخونن ...

مرسی از قوت قلبی که میدی عزیزم کلی انگیزه گرفتم💗💗💗💗💗