2777
2789

واقعا چرا؟ 

قدیما ادم مجرد خیلی کم بود کسی که تا مثلا ۳۵ و ۴۰ مجرد بمونه ولی الان اکثر دوستای من مجردن و بخاطر همین کسی که ازدواج میکنه حس میکنه از بقیه جداست و تافته جدا بافته ست

فک کنم این مشکل از دهه شست شروع شد و الان به دهه هفتادی ها سرایت کرده،

دهه هفتادی هایی که نزدیک ۳۰ هستن و دم بخت ولی گاها یدونه خواستگار هم ندارن

یکی از معمول ترین مراحل زندگی یک انسان برای خیلی ها مثل خودم شده آرزو

منکه واقعا سختمه و دوست دارم زودتر مزدوج بشم، خسته شدم از این بلاتکلیفی دوست ندارم تا ۳۰ سالگی مجرد بمونم دوسن ندارم بچهام بعد ۳۰ بدنیا بیان دوست ندارم ...

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

سلامتی فعلا دغدغه اصلیم هست بعد ازدواج 🤦

ان شاءالله خدا بهتون سلامتی بده عزیزم

ان شاءالله خدا به همه سلامتی و تندرستی بده 

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کی فکرشو میکرد زندگی معمولی مثل ازدواج، برق، هوا برای تنفس آب برای دستشویی رفتن، گاز برای گرم کردن خونه بشه دغدغه

هر روز کلی مراجعه کننده بخاطر بی برقی از دست میدم ،تا این لحظه چهارده میلیون بابت بی برقی ضرر کردم ، خوب دیگه آدم با چه انگیزه ای ازدواج کنه

سراسر زندگی من معجزه بود 

مجردم

و فک میکنم مجرد میمونم

واقعاااا کیس خوبا تموم شدن🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
کی فکرشو میکرد زندگی معمولی مثل ازدواج، برق، هوا برای تنفس آب برای دستشویی رفتن، گاز برای گرم کردن خ ...

خدا بهتون روزی بده

جسارتا میتونم بپرسم کارتون چیه؟

الان میگن شوهر میخوای چیکار

بعد خودشون تو همون پروسه طلاق به فکر ازدواج دومن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
ما که سی به بعد ازدواج کردیم خیلی راضیممم سی به بعد چیه خیال میکنین دیره برا هنه چی من واقعا بعد سی ...

کجا اشنا شدید؟

دوست پسر داشتی تا اون‌ موقع؟

الان میگن شوهر میخوای چیکار

اره دقیقا

اخه بحث شوهر نیست بحث اون خانواده ایه که میخوای برای خودت داشته باشی 

بچهای خودت خونه خودت زندگی خودت 

مجردی تا کی، به چه امیدی به چه انگیزه ای؟ 

اسی متولد چندی؟

خواستگار نداشتی؟

منم مجردم این همه درس به آسونی خوندم تموم کردم

حالا ازدواج کردن برام از فتح قله اورست سختتر شده

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟