2777
2789
عنوان

اگه از سی سالگی شروع کنم درس خوندن و تازه لیسانس رو بخونم دیره

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 87 پست
تا زمانی که زنده هستی دیر نیست اگه هدفی داری برو براش تلاش کن تازشم خرکسی اینجا بر اساس دیدگاه و خوا ...

اخه اینجا شاید کسی باشه که مثلا هم متاهله هم بچه داره هم ارشد میخونه یا لیسانس میخونه میخوام ببینم همچین فردی میتونه مدیریت کنه؟ امکانش هست؟

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سختتون نبود؟ میتونستن مدیریت کنن؟

نه سخت نبود

من تقرریبا4ساله بودم،خواهرم یکی 8یکیم 12

مامانبزرگم میومد پیشمون

مامانمم الانم نصف روز تایمش سرکاره ولی واقعا مدریت میکنه همه چیزو

دوست دارم بزرگ شدم مث مامانم بشم..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
عالیه اگه بخونی صادقانه بگم من جای بچه ی ایندت بودم ترجیح میدادم مامانم درس بخونه ..هم برای روحیت خو ...

خودمم دوست دارم واقعا منتهی کمی میترسم از اینکه از بقیه مسئولیتام جا نمونم یا زندگیم بهم بپاشه بخاطر وقت نداشتن و...

کاش همسر با درکی نصیبم بشه

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

من دانشگاه رو دیر شروع کردم ۲۳ سالگی ولی خب به دلایلی که توضیح دادم نتونستم ادامه بدم و میدونم چه حس ...

شاید حالا بزرگ تز نبودی!

فامیل ما ۲۴ سالگی رفت دانشگاه برا پزشکی

با همسزش که ۲۸ سالش بود  اشنا شدن اونجا 

یعنی از اونم بزرگ تر بوده

خودمم دوست دارم واقعا منتهی کمی میترسم از اینکه از بقیه مسئولیتام جا نمونم یا زندگیم بهم بپاشه بخاطر ...

ببین بستگی به رشتت هم داره

رشته سنگینی بخونی شاید یکم تحت فشار باشی

اما رشته های شناور و غیر تاپ اونقدرا اذیتت نمی کنه

درکل اگه الان نخونی به قول یکی از بچه ها باید ۴۰ سالگی بیای این تاپیکو بزنی

بخون 

شاید حالا بزرگ تز نبودی!فامیل ما ۲۴ سالگی رفت دانشگاه برا پزشکیبا همسزش که ۲۸ سالش بود اشنا شدن اون ...

اره علوم پزشکی همینطوریه

دوستم میگه ۳۳ ساله و ۳۵ ساله و اینا ک دارن علاوه بر اون اغلب ۲۱ ب بالا اینان

دیر و زود داره مگه؟چند بار زندگی میکنی که با حسرت آرزوهات پیر شی،هیچوقت این سوال و نپرس و فقط انجامش ...

میدونم عزیزم اگر تا اخر عمر مجرد بودم یه چیزی ولی خب شاید ازدواج کردم و وقتی ازدواج کنم مسئولم نسبت به همسرم و بعدها به فرزندانم 

اگر من از ۳۰ شروع کنم به درس خوندن در بهترین حالت ۳۶ سالگی ارشد میگیرم تو این مدت کلی اتفاق برام خواهد افتاد قاعدتا

اخه اینجا شاید کسی باشه که مثلا هم متاهله هم بچه داره هم ارشد میخونه یا لیسانس میخونه میخوام ببینم ه ...

تو بخواه چرا نشه مادرشوهر من با بچه های قدونیم قد شروع کرد درس خوندن دیپلمم نداشت دانشگاهشو رفت درامدشم از صدتا کارمند معمولی بهتره به قول خودش بچه هاشو کارکنا نگه میداشتن امتحان میداد شب ها درس میخوند

اصلانم دیر نیست ازدواج هم بخوای بکنی یکسال آشنایی یکسال عقد دوسال شناخت برای اول زندگی بعد تصمیم به بارداری تا اینجا لیسانست و گرفتی 

بعد برای ارشد حامله ای ۹ ماه هم اینجا اگه بارداری راحتی داشته باشی میتونی بری دانشگاه بعد مرخصی زایمان و اینا میگیری بچه یکم بزرگتر میشه تا قبل اینکه راه بیوفته و اذیت کنه ارشدت هم گرفتی برای دکتراهم بچه رو میزاری مهد یا خونه مادر پدر 

جذاب سایتم😜

توی دانشگاه ما خانومای ۵۰ ساله هم زیاد میبینم درحال ادامه تحصیلن هیچوقت دیر نیست

۵۰ سالگی خوبه طرف ازدواجش به یه ثباتی رسیده بچها بزرگ شدن راحتتره بنطرم تا کسی که بخواد تازه بچه دار بشه و...

اگه تو دانشگاه واحد عمومی پاس کرده باشی میتونی معادل سازی کنی

کلا ۲۰ واحد پاس کردم عزیزم دیگه نتونستم ادامه بدم

اره علوم پزشکی همینطوریهدوستم میگه ۳۳ ساله و ۳۵ ساله و اینا ک دارن علاوه بر اون اغلب ۲۱ ب بالا اینان

اره نمونش خوده من که ۱۹ سالمه برا کنکوز میخونم 

سال پیش رشته دلخواهم نیاوردم 

بزرگ تر منم هستن که میخونن همکلاسی های ۲۸ ساله دارم